Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co dać rodzicom na podziękowania za wesele? - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-26, 13:49   #689
123daria
Przyczajenie

Dot.: Co dać rodzicom na podziękowania za wesele? - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Milion zdjęć to będzie za dużo U nas utwór muzyczny miał 6 minut i uważam, że to już naprawdę max.
i prezentacja zaczęła się od słów (na plakacie) Kochani Rodzice i tu poleciały dwa zdjęcia: Moich rodziców razem i moje + rodziców a potem "Cudowne Babcie" i analogicznie zdjęcia moich dwóch babć + po jednej fotce nas razem i potem zdjecie babci TŻ i babci TŻ z TŻtem a potem zdjęcie z napisem "Dziękujemy za" ....i wyliczanka poszła dalej
Nie róbcie zbyt długich tych prezentacji bo niektórych mogą nudzić. Ale też nie robiłabym ich na samym początku tylko w trakcie imprezy jako przerywnik....bo np moja prezentacja strasznie poruszyła gości (dlaczego pisałam wcześniej w tym wątku) i goście mi się popłakali i musieli mieć chwilę czasu na ochłonięcie i poprzytulanie się do siebie oraz na obgadanie tego co zobaczyli
Strasznie długiego filmiku nie planowałam, właśnie tak koło 5 minut. I chyba coraz bardziej przekonuję się do filmiku ze zdjęć, ciekawie to bedzie wyglądać i może aż milion mi zdjęć nie bedzie potrzebnych :P a też tyle jest wydatków ślubnych, że tę kasę można na coś innego przeznaczyć
I posunełaś mi pomysł by zdjecia z dzieciństwa z rodzicami dac na początek
Dzięki
Tylko tak się właśnie zastanawiam kiedy to wszystko zrobić, bo tak późno też nie chcę.