2013-02-26, 14:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Iberystyka na SWPS w Warszawie
Cytat:
Napisane przez Iraa
Hej
jak zaczynałam iberystyke na SWPS to byly takie chore zasady, ze jak nie masz jakiegos oficjalnego papierka, ze masz znajomość jezyka (matura albo jakis oficjalny egzamin) to musiałaś zaczynać od roku zerowego. Troche bylo to bezsensowne bo byłam już wtedy na poziomie B a musiałam zaczynać od zera.. No ale dzieki codziennym zajęciom z hiszpanskiego jezyk mi sie strasznie 'rozluznil' nabralam takiej wydaje mi sie latwosci w mowieniu, takze jesli chcesz sie nauyczyc jezyka to BARDZO polecam wlasnie ze wzieglu na to ze zajecia sa każdego dnia.
No i prowadzacy zajęcia.. Miałam zajęcia z Sylwia Sutyło Dąbrowska - zakręcona kobietka MAKSYMALNIE ale genialna  Ten rok zerowy wspominam cudownie
Polecam! 
|
Też miałam rok zerowy z Sylwią i też ją bardzo polecam 
Cytat:
Napisane przez Creadora
Ach, a już myślałam, że żadna z Was tam nie studiowała  Dzięki za odzew.
Mi osobiście bardzo by odpowiadał taki rok zerowy.., z jednej strony jest informacja na stronie, że można studiować taki właśnie moduł od podstaw, a teraz, gdy weszłam na stronkę rekrutacji, jest tylko do wyboru model dla tych, którzy opanowali dotychczasowo język na poziomie średnio-zaawansowanym..
ach.. mam nadzieję, że za rok to zmienią i otworzą ponownie wariant dla "laików".. bo szczerze powiedziawszy trochę się już napaliłam 
|
Podzwoń do działu rekrutacji, zerówka rusza co rok, są chętni
|