2013-02-26, 14:35
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Napisane przez Bettina43
No właśnie, dobry stanik od stroju kąpielowego. Co byście poleciły dla prawie bezbiuściastej? Kiedyś kupowałam push up w rozmiarze 36 po prostu, ale bokiem było widać, że niewiele tam jest  W ubiegłym roku koleżanka z podobnym biustem (trochę większym jednak) poleciła mi zwykłe bikini, nie usztywniany stanik ale włożenie tam 2 par miękkich wkładek. Jest nie tak źle, wygląda jakbym miała mały biust a nie wcale. Z boku nic nie widać. Kurczę, dziewczyny, to jest koszmar  znajomych córka 15 latka (jedzie z nami na urlop) ma super biust, moje uczennice w liceum (niektóre) też a ja nic. Okropnie się z tym czuję, każde kupowanie stanika to koszmar, tylko push up, bo inaczej jestem płaska, żadnych dekoltów, sukienek letnich na ramiączkach. Lato jest dla mnie koszmarem, gdy muszę sie rozebrać (choć jestem szczupła). Z drugiej strony kocham lato, kocham upały 
|
Ja kiedyś kupiłam takie fajne bikini w firmie Esotiq gdzie w staniku były wszyte wkładki żelowe!!!
Byłam wtedy ze znajomymi w Egipcie,to potem jak przy koleżance narzekałam na swój biust to była zdziwiona,bo wracała pamięcią do naszego wyjazdu mówiąc,ze przecież całkiem fajny mam biust
A na ostatnie wakacje byłam w innym sklepie, w którym PAnie mi dobrały idealne kostiumy-co prawda już z gabkami w środku ale zrobiły cuda,bo miałam w nim mały rowek
Tutaj masz link do sklepu,ale najlepiej sama się do nich wybierz:
http://www.christelle.pl/ tam Panie fajnie dobierają wszystko!!
Jusi,
proszę-nie oglądaj tego programu-już żeśmy omawiały tu jego poziom
Tylko wkurzyc się można,a co niektórym to chyba tam płacą żeby debili z siebie na wizji zrobili,bo aż nie chce się wierzyć,ze takie elementy są wśród nas
Edytowane przez iloona79
Czas edycji: 2013-02-26 o 14:37
|
|
|