Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-26, 23:10   #4720
m_magda94
Raczkowanie

Dot.: Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.8

Witam serdecznie.
Mam nietypowy lub typowy problem...w każdym razie dla mnie nie typowy. Biorę tabletki antykoncepcyjne około 3lat. Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się zapomnieć....szczyt głupoty. Dwa tygodnie temu w czwartek powinnam wziąć pigułkę niestety wzięłam ją dopiero w sobotę wieczorem. Z piątku na sobotę współżyłam z chłopakiem z tak zwanym stosunkiem przerywanym. Później współżyłam z nim jeszcze z poniedziałku na wtorek we wtorek rano i czwartek rano. Najgorsze jest to że wzięłam pigułkę w tą nieszczęsną sobotę wieczorem a później w niedziele z ponad 13 godzinnym opóźnieniem. Przez resztę dni brałam i biorę pigułki regularnie tyle, że nie wiem co o tym wszystkim myśleć...myślę nad testem ciążowym. Raczej staram się nie być przewrażliwiona ale wczoraj miałam 37stopni dzisiaj 37,3 i mam okropne zawroty głowy. Dziwi mnie ta podwyższona temperatura gdyż ja gorączkuję bardzo rzadko nawet podczas choroby