Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy to zdrada ?
Wątek: Czy to zdrada ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-26, 22:30   #1
AnkaPi
Przyczajenie

Czy to zdrada ?

Nie wiem czy ja już jestem przewrażliwiona, czy wpadam w jakieś paranoje, ale wg mnie takie zachowania to w jakimś stopniu zdrada.

A więc jestem z moim chłopakiem od ponad 3 lat, w tym roku mój luby wyjechał na studia, a ja zostałam w naszym rodzinnym mieście. Ja wiadomo nowe miasto, studia = szaleństwa, melanże, nowi znajomi. Na wszystko mu pozwalam, nie zabraniam wychodzić. Ale gdy po jakimś czasie znalazłam na jego telefonie zdjęcia z jakimiś koleżanki z którymi się przytula, lub całuje w policzek. Non stop też z kilkoma koleżankami piszę na facebooku. Wychodzi do kina, do zoo, na spacery. Zaprasza do siebie do domu. Czy to jest normalne ? Ostatnio też przypadkowo usłyszałam, że podoba mu się jakaś dziewczyna. Więc weszłam na Jego facebooka (wiem, że nie powinnam), a tam okazało się, że bardzo podoba mu się jakaś dziewczyna, ale nie wiem jak do niej zagadać, ona jest taka śliczna i sympatyczna. I radzi się znajomych jak ma się z nią umówić i czy go nie wystawi. HALOOOO czy to jest normalne ? Na domiar złego doczytałam się również w jego archiwum tekstów typu, że on nie jest pewien czy chcę ze mną być, ale boi się mnie zostawić, bo jak nikogo innego nie znajdzie, co wtedy ... I ogólnie jak z kimś pisał i piszę o mnie to w sposób taki obojętny wręcz niemiły. Jak dla mnie to ewidentnie w jakimś stopniu zdrada i zastanawiam się nad zerwaniem, tyle że ona jak zwykle twierdzi, że przesadzam. Co wy na to ? Czy rzeczywiście wymyślam ?
AnkaPi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując