Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-27, 07:56   #2113
201604250957
Konto usunięte

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Ja też czytam w większości niepochlebne opinie na temat urody Kristen. Szczerze mówiąc mnie jest obojętna, ale jestem bardziej na tak niż na nie Jeśli chodzi o urodę kobiecą to jestem fanką takich aktorek jak Cathrine Zeta-Jones, Salma Hayek, Keira Knightley. To są dopiero piękności Choć przyznam, że ta ostatnia jest chudziutka, a ja wolę bardziej kształtne kobiety, ale twarz ma przepiękną.
ooo to już zdecydowanie bardziej odpowiadające mi typy jeśli chodzi o "ładne buzie"

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Bardzo podoba mi sie ta stylizacją (prócz butów i paska). Co o niej sądzicie?

nie wygląda to wszystko razem za dobrze ale jakbym już tak wyszła z domu (w przypływie jakiegoś amoku) to pasek bym zdjęła, buty zamieniła na ozdobne sandałki i może nie byłoby tak źle a w ogóle Pani Olszówka ostatnio tak schudła, że głowę ma nieproporcjonalnie wielką w stosunku do reszty ciała, nie wygląda to fajnie
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora