2013-02-27, 07:59
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część 2
Cytat:
Napisane przez Wampierz
Już pisałam o tym - to jest inny system, który nie tyle rozwija 12 podtypów, co mocniej skupia się na walorze, a więc jasności/ciemności urody. Osobiście nie wydaje mi się potrzebny, 12 typów nadaje się dla każdego typu urody, a skupianie się na walorze uważam za chybione, ale kto wie, może u kogoś ten system się sprawdza - tyle, że z tego co ja widziałam, najlepsze efekty są przy Sci/Art a nie 4x4.
|
Sci/Art przeanalizowałam już chyba na wszystkie strony. I dalej nie mogę się dookreślić. Kiedyś robiono mi analizę komputerową i zakwalifikowano mnie jako lazurowe lato- nie jestem przekonana do tego typu, więc zaczęłam się bardziej zagłębiać w Sci/Art, ale mam wrażeni,że nigdzie nie pasuje. Wiem, że jestem którymś typem letnim, ale którym- pojęcia nie mam.
Dlatego zainteresowałam się 4x4, ale jak na razie strasznie mało informacjo o tym znalazłam.
letter to Hogwarts
So I'm leaiving
Shire
TO BECOME
A JEDI
Edytowane przez LadyMagnolia
Czas edycji: 2013-02-27 o 08:02
|
|
|