2013-02-27, 10:30
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Potrzebuje POMOCY Dziewczyny :( !
Wiesz ja na Twoim miejscu poszłabym do fryzjera na regenerację włosów. Z tego, co mówisz to faktycznie Twoje włosy muszą być w opłakanym stanie, ale moja koleżanka miała to samo i te zabiegi to był strzał w dziesiątkę Ja jutro mam taki zabieg, bo też ostatnio moje włosy się takie nijakie zrobiły. Moim zdaniem dobrze robisz, że używasz tego wszystkiego, ale te zabiegi naprawdę mogą Ci pomóc i są niedrogie. Ja za swój jutro zapłacę 40zł, ale to zależy od miasta, słyszałam, że nawet te zabiegi można wykonać za 30 albo nawet 20zł. Tylko żeby to pomogło to trzeba zrobić serię takich zabiegów, ale naprawdę warto spróbować (:
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------
Cytat:
Napisane przez lowe_krowe
włosów po prostownicy nic nie uratuje ;P wiem po sobie, nie prostuję od sierpnia  suszarki używaj, nie rozumiem tego powszechnego hejtu na suszarki, zatoki mozna sobie przeziębić chodząc z mokrymi włosami kilka godzin ;P nawilżaj, może chociaż połowa z twoich włosów będzie do użytku 
|
Zgodzę się, że suszarki nie mają dużego wpływu na niszczenie włosów, ale trzeba pamiętać żeby za każdym razem zamknąć łuskę włosa poprzez użycie zimnego powietrza, które każda lepsza suszarka posiada no i nie suszyć włosów od razu po umyciu tylko odczekać te 10 czy 15 minut (:
Edytowane przez modna_Pani
Czas edycji: 2013-02-27 o 10:07
|
|
|