Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-27, 14:34   #2021
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Zrobiłam pierwszy raz killera- padam z nóg.... niestety go nie powtórzę na razie bo ciężko bez butów- zostały w pl przy sklalpelu sobie radzę bez

Jak wrócimy, to tż chce 2 tyg urlopu wziąć- no i ja chcę zostać w pl na 2 miechy, bo mam dość de Siedzę tu 4 miesiące...
Czytałam, że nie jedziecie, jestem na bieżąco ale ciężko z odpisaniem czasami

Co do święcenia pokarmów nie mam pojęcia, ale w kiku, tedim są ekstra dekoracje najlepiej na nie 'polować' po świętach bo wtedy wyprzedają po 0,10 centów, góra 0,50- w zeszłym roku upalowałam 3 baranki w kiku
oj ale przeciez mowilas ze masz nadzieje ze zostaniecie tu juz na zawsze hahaha... my bylismy na swieta bozego narodzenia i jakos strasznie poki co mi sie nie teskni... ciesze sie na mysl o swietach spedzonych tylko razem i o tym ze bede sobie mogla wszystko od poczatku do konca przygotowac

no u nas tez sa takie mega wyprzedaze czasem w ogole jakies papiery kolorowe i inne rozne rzeczy czasem mozna pokupowac za 10, 50 centow teraz to jak dzidzia w drodze to bede sie zaopatywac pomalu zadne pieniadze a potem bedziemy szalec z wycinankami jeszcze w Woolworth sa takie wyprzedaze, nie wiem czy masz u siebie?
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora