Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dyskusje luźne i bardziej spięte ;) o ćwiczeniach i diecie :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-27, 16:56   #1189
sarayy
Raczkowanie

Dot.: Dyskusje luźne i bardziej spięte ;) o ćwiczeniach i diecie :D

Cytat:
Napisane przez Rzabba Pokaż wiadomość
Możesz...
DZIĘKUJĘ PRZEPIĘKNIE!!!

Cytat:
Napisane przez Rzabba Pokaż wiadomość
Wystarczy mi, ze przeleżałam połowę pierwszej ciąży

Pomimo krwawień na początku ciąży, tego skakania, treningów siłowych do 20tc. biegania po klifach, schodach i wieszania zasłon przed porodem, córcia urodziła się 4 dni po terminie, zdrowa i z wagą 4.660
wiem, że to nie było wczoraj, ale- gratulacje! zdrowa duża córa wyszła bo aktywna mama ćwiczyła i karmiła ją należycie!

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
sit focia

ech fajnie mieć wysportowaną mamę

Byłam dziś do południa na siłce, plus taki, że dużo mniej ludzi i tak robię wyciskanie półleżąc w każdej ręce 8 kg sztangielki i kminie, najlżejsza sztanga to coś koło 16 kg, kiedy ja będę mieć siłę na to, jak na razie tylko 8. I nagle spłynęła na mnie moc wiedzy, że 8 i 8 to razem 16

A potem zaserwowałam sobie wheya kokosowego. Pyszotka (ale zdzierstwo 4 zł za porcje)
2x8kg na wycisk to naprawdę super! ..ile czasu spędzasz na siłce? jak długie sesje? (oczywiście to nijak ma sie do ciężarów, tak z ciekawości pytam
a 4 zeta za whey'a to niezła cena, no co Ty! od razu mixują na szejka z lodem? czy tylko za saszetkę płacisz? Ale i tak taka pyszotka jest fajną nagrodą za trening
boziuuu...jak ja tęsknie za siłownią..
sarayy jest offline Zgłoś do moderatora