Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włochy -wizażanki z Włoch cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-27, 20:32   #2008
principessina
Zakorzenienie

Dot.: Włochy -wizażanki z Włoch cz. III

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Pokaż wiadomość
ooo ja tez chce taka mamepodziel sie galaretkami w czekoladzie
princiTy tez moglabys podrzucic mi kilka rurek
ale z nas lakomczuchy

a ja sie wczoraj zalamalam dowiedzielismy sie ze naszego kolegi narzeczona miala powazne problemy przy porodzie dzieciatko bylo duze bo wazylo 4500kg dziewczyna meczyla sie strasznie ,lekarze ponoc cuda tam na sali wyczyniali jeden z ginekologow to skoczyl jej na brzuch i nogami napieralszok normalnie po wielugodzinnych cierpieniach dzieciatko urodzilo sie ale ma powazne problemy i lezy na intensywnej terapii,przez 8min mialo nie dotleniony mozgnie daja mu duzych szans na przezycie tragedia normlanie az mi samej lzy do oczu naplywajai nie moge zrozumiec dlaczego nie zrobili jej cesarki??????na co czekali???????????
Boze straszne to wszystko, Bogu dziekowac za to ze u nas wszystko dobrze poszlo, ja to troche wspominam swoj porod jak taki film abstrakcyjny, tak jakby w jakims marazmie byla, tak szybko wszystko sie toczylo, tez tak masz? tak jakos nie moge sobie wyobrazic jak ja to wszystko przezylam hehe stara baba a glupia jak slowo daje

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość

A moi znajomi nie wiedza gdzie dzwonic - dzwonia na komorke ze stoja pod drzwiami.
A kredytow nie mamy wiec i komornik do nas nie przyjdzie.
beati Voi

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Pokaż wiadomość

Dziewczyny a ja doszlam do wniosku ,ze najprzystojniejsi faceci sa w Argentynie i chyba ide kupic sobie bilet
oj znalam fajnego Argentynczyka, pracowal w takiej knajpie niedaleko Panteonu, przystojni sa ihihih

Cytat:
Napisane przez blackpearlkrakow Pokaż wiadomość
Chcialam sie przywitać chodz jestem na forum kilka miesiecy ostatnio zaczelam czesciej zerkac i znalazlam wloskie wizazynki witam Was ja mieszkam w Rzymie. Pozdrawiam
Witaj mamy tu Romanaccia, ktora uwaza ze Rzym jest przebrzydly, ja mieszkalam tam prawie 4 lata i uwazam ze jest uroczy, no moze troszke brudny, ale to kazde wieksze miasto

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3949461 3]jutro dzisiaj chyba nie zasne
no ja nie wiem.... wydaje mi sie, ze jednak lepiej rodzic we Wloszech niz w PL. tutaj to chociaz znieczulenie daja za darmo

witaj no to mamy juz 2 wizazanki zakochane w Rzymie [/QUOTE]
a to chyba zalezy od szpitala, bo my zaplacilismy 500 euro...za to wlasnie w Pl jest juz bezplatne