2013-02-27, 21:33
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Cytat:
Napisane przez velika
taa ja jestem, ale hmm..
Co masz w regulaminie studiów? Przeczytaj go i zobacz, jak masz czarno na białym te 30 dni, to to wydrukuj i idź z ryjem do dziekanatu
Druga sprawa, 30 dni kalendarzowych czy roboczych?
Regulamin to podstawa, ew. ustawa o szkolnictwie wyższym, ale to bym musiała jutro w robocie zerknąć, czy jest cokolwiek na ten temat.
Trzecia sprawa, nie wystarczy ci do rekrutacji zaświadczenie o skończeniu studiów 1go stopnia ? Spójrz w regulamin 
Tam powinny być odpowiedzi na twoje pytania.
|
no dzwoniłam tam i potrzebuje przynajmniej jakis papier na jaka ocene sie obroniłam i jaką ocene miałam z całego toku studiów ((
a oni mi nic niechca wydac 
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------
Cytat:
Napisane przez poznanianka1990
Dziękuję wszystkim za gratulacje
Będziemy mieszkać sami  Myśleliśmy o 2 pokojowym i wtedy moja mama by z nami zamieszkała, ale mówiła, że na siłę nie mamy szukać, bo nie wiadomo do końca jak będzie z jej pracą (aktualnie szuka).
Będziemy płacić 1100 zł + prąd. Jak na mieszkanie w nowym bloku (rok budowy 2000) i ten standard mieszkania i dzielnicę (blisko centrum) to moim zdaniem tanio
ane3kaa, miałam taką samą sytuację. Moja uczelnia też się ociągała z wydrukowaniem dyplomu (tzn niby wydrukowane były, ale pan rektor był na urlopie i nie miał jak ich podpisać...) i składając papiery na mgr dałam to zaświadczenie właśnie i zgodzili się. Powiedzieli, że jak tylko dostanę dyplom to mam go przynieść. Pogadaj z babkami z dziekanatu, przedstaw sytuację, może się na takie coś zgodzą?
|
spróbuje jutro tam zadzwonić ((
|
|
|