Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włochy -wizażanki z Włoch cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-27, 21:36   #2011
mmarcepan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
przyszla mi koperta od mamy a w niej:
troche kukulek, raczkow i galaretek w czekoladzie, budynie i kisle
zachwalany tusz z wibo, lakier golden rose bordowy, serum a+e biowax, maselko malinowe nivea maseczka lirene i probki kremow

ale mam fajna mame

ale super koperta

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Pokaż wiadomość
ooo ja tez chce taka mamepodziel sie galaretkami w czekoladzie
princiTy tez moglabys podrzucic mi kilka rurek
ale z nas lakomczuchy

a ja sie wczoraj zalamalam dowiedzielismy sie ze naszego kolegi narzeczona miala powazne problemy przy porodzie dzieciatko bylo duze bo wazylo 4500kg dziewczyna meczyla sie strasznie ,lekarze ponoc cuda tam na sali wyczyniali jeden z ginekologow to skoczyl jej na brzuch i nogami napieralszok normalnie po wielugodzinnych cierpieniach dzieciatko urodzilo sie ale ma powazne problemy i lezy na intensywnej terapii,przez 8min mialo nie dotleniony mozgnie daja mu duzych szans na przezycie tragedia normlanie az mi samej lzy do oczu naplywajai nie moge zrozumiec dlaczego nie zrobili jej cesarki??????na co czekali???????????

ojej...mam nadzieję że z maleństwem będzie dobrze...

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Jakby to bylo w Polsce to powiedzialabym ze czekali na koperte.
Tu pewnie tez.
Jak chyba wam opowiadalam - kuzyna mojego meza zona miala udar podczas porodu. Okolo 5 miesiecy temu. Na szczescie wraca do zdrowia i juz rozpoznaje osoby, mowi i chodzi choc z trudnoscia. Jeszcze nie moze poslugiwac dobrze sie rekami.
Caly czas jest w szpitalu w Rzymie na rechabilitacji a ojciec i dziecko w domu. Odwiedza ich co weekend.
A zaczelo sie od bolu glowy, wymiotow i zlego samopoczucia przed porodem. Przyjeli ja na oddzial i czekali na porod.
Nawet jej w szpitalu cisnienia nie zmierzyli, ani temperatury - choc wydawala sie chora.

A moi znajomi nie wiedza gdzie dzwonic - dzwonia na komorke ze stoja pod drzwiami.
A kredytow nie mamy wiec i komornik do nas nie przyjdzie.
ależ historia! biedna

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Pokaż wiadomość
Nie rob smaka

a ja tez bedzie miec polskie slodkosci ,paczka mi za tydzien przyjdzie hu hu hu hu

evelinarav - ewelinko rozwialas juz swoje watpliwosci ?

cucciola79 - a kolezanka gdzie rodzila ? we wloszech ?
aaa juz doczytalam we wloszech.... ja sie naogladalam programow dokumentalnych i interwencyjnych na temat porodow we wloszech ... to az stach sie bac co tu lekarze wyczyniaja... na sama mysl o ciazy slabo mi sie robi ....

quana99 - zgadzam sie , teraz w calej europie sie pogorszylo ,chyba najgorzej jest w Hiszpanii ,Grecji i no wlasnie naszej Italii.... kryzys niestety jest wszedzie ,ja mam kolezanki ze Skandynawii i z tego co mowia tam chyba go jakos najmniej odczuli...

----

Dziewczyny a ja doszlam do wniosku ,ze najprzystojniejsi faceci sa w Argentynie i chyba ide kupic sobie bilet
hahahahahahaha - Romanaccia jesteś po prostu the best i tyle

Cytat:
Napisane przez blackpearlkrakow Pokaż wiadomość
Chcialam sie przywitać chodz jestem na forum kilka miesiecy ostatnio zaczelam czesciej zerkac i znalazlam wloskie wizazynki witam Was ja mieszkam w Rzymie. Pozdrawiam

Witaj

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3949461 3]jutro dzisiaj chyba nie zasne
no ja nie wiem.... wydaje mi sie, ze jednak lepiej rodzic we Wloszech niz w PL. tutaj to chociaz znieczulenie daja za darmo

witaj no to mamy juz 2 wizazanki zakochane w Rzymie [/QUOTE]

ojeje to trzymam kciuki :thumbup:

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Pokaż wiadomość
Jutro ?....za co mam trzymac kciuki ?

2 zakochane w Rzymie ? ,a kto jeszcze

sjoanna - a noo.... ogladajac sobie argentynskich facetow.... to sa obserwacje przeprowadzane od lat ,nie od wczoraj i doszlam do wniosku ,ze tam sa najciachowaciejsi faceci

juz sie nad tym biletem zastanawiam

( P.S. mam krewnych w Argentynie )

Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2

mmarcepan jest offline Zgłoś do moderatora