Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-28, 11:58   #3277
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
ja położną biorę, bo o mężu to mogę zapomnieć POwiedział raz, że nie i go nie namawiam Ogółem mam teraz faze,,zakochaj się jeszcze raz"
znajomej maz tez od poczatku byl na nie, a jak przyszedl czas porodu to stal pod drzwiami i blagal polozna zeby go wpuscila czekanie jeszcze bardziej go stresowalo niz sam porod, ktorego tak sie bal. ale znajoma jak uslyszala, ze tatus chce sie ubierac i wejsc kategorycznie zabronila bo przeciez sie umawiali, hehe.

Angie - piekny brzuszek nawet na gorze miesnie masz po bokach pileczki! u mnie chyba pilka lubi plywac (w tluszczyku) hehe.

i pytanko: ma ktoras bardziej owlosiony brzuch niz wczesniej? nie wiem czy to zasluga witamin, hormonow, oliwki, ale moj brzuch staje sie kudlaty mam coraz wieksza ochote by go ogolic :P ale pozniej pewnie uroslyby mi czarne "szkuty" hehehe.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora