2013-02-28, 12:32
|
|
Raczkowanie
|
Nowa organizacja? Spełnienie marzeń? Brak zdecydowania.
Hej!
Mam dosyć spory dylemat. Jestem na pierwszym roku studiów i mam sporo wolnego czasu. W ubiegłym semestrze niestety nie załapałam się na rekrutację - po prostu nie zdążyłam. Teraz udało mi się pomyślnie przejść rekrutację do jednej z organizacji, którą byłam zainteresowania.
Obecnie mam możliwość wzięcia udziału w rekrutacji do studenckiej organizacji radiowej i telewizyjnej. Bardziej skłaniałabym się do radiowej. Parę lat temu bardzo przypadła mi właśnie jakaś praca w radiu czy też telewizji i chciałabym zgłębić swoją wiedzę jak to wygląda. Teraz właśnie mam taką możliwość. Moim skrytym marzeniem jest spróbowanie właśnie sił w organizacji dziennikarstwie radiowym. Niestety nie wiem czy się nadaję... Mam ogromny problem z pytaniami na kreatywność, mniejszy problem z pisaniem. Dowiedziałam się, że nie trzeba mieć żadnego doświadczenia. Wszystkiego uczą na miejscu. Tylko nie wiem czy się do tego nadaję. Myślę, że jestem przebojowa, lubię rozmawiać z ludźmi ale mam też spory problem właśnie z kreatywnością.. Może ktoś by mi doradził czy próbować? Czy lepiej się nie upokarzać? Sama już nie wiem co robić...
|
|
|