Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-28, 14:11   #150
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII

NINEDIN
grecki tak! jestes genialna! zapomnialam o nim.

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Biedronka1818 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, jestem Ewelina Podczytuję Wasz wątek, ale nie jestem wszystkiego wstecz ogranąć Czy udzieliłybyście mi porady?
Jaki dokładnie odcień i jakiej farby położyć na włosy po kąpieli rozjaśniającej?Miałam włosy czarno-brązowe, kolor już był jakby sprany, bo długo nie farbowałam i miałam też spory odrost. Postanowiłam zejść do jaśniejszego koloru i zrobiłam dwie kąpiele rozjaśniające, wiadomo wyszło coś ala rudy, a na odroście żółty, miejscami nawet ładny po dwóch tygodniach, żeby wyrównać jakoś różnicę między odrostami a resztą włosów pofarbowałam Joanną Słodkie Capucino, doskonale nie jest, ale lepiej niż było.

I teraz nie wiem jaki blond położyć, żeby przykryć te rudości? Coś jasnego jak położę to będę w miarę normalnie wyglądać? Czy przyciemnić? Myślę o tym ciemnym blondzie z Revii, ale bardziej ciągnie mnie na coś jaśniejszego Chciałabym wyglądać jak człowiek przynajmniej bo tak to mi sie z domu wychodzić nie chce
moze cos na poziomie 9? jakies popielo opal? chyba ze chcesz cieply kolor to ze zlotem.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora