2013-02-28, 17:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Cytat:
Napisane przez alloffkowa
Ja mam chrzestnego który mieszka we Włoszech i mamy znajomego którego też zapraszamy w USA i nie wiem kiedy im powinniśmy wysłać zaproszenia?? jak uważacie?? Chrzestny będzie w Polsce w sierpniu tego roku a znajomy z USA w lisopadzie, czy to dobre okazje aby im wręczyć zaproszenia?? nie za wcześnie??
|
Dlatego my robimy Save the Date, kazdy bedzie wiedzial conajmniej rok wczesniej jak abedzie data slubu, a potem zaproszenie to juz formalnosc.
Cytat:
Napisane przez kroooliczek89
Powracam do świata żywych
Wróciłam ze szpitala właśnie. Węzły są, jest ich pełno, i są duże, ale na szczęście żadne nie są podejrzane pod kątem nowotworu... Markery wyszły w porządku, OB i CRP nadal wysokie.
Ale jaka ulga... I zmieniam lekarza na tego faceta u którego byłam teraz. Młody koleś, bardzo wesoły. Dziś mnie i moją mamę przywitał słowami "co tam panikary?  "
Nic muszę iść do lekarza znowu, muszą znaleźć przyczynę tych węzłów i złych wyników krwi
|
trzeba byc dobrej mysli, super wiadomosc!
Cytat:
Napisane przez Waniliova
A to masz tam jakąś rodzinkę czy jak?
Wiele z Was lubi Ikee i pytanie czy słyszałyście o tym, że wycofują ze sprzedaży te klopsiki?  rany a ja je tak uwielbiam 
|
Tak, bo konina niby w nich jest
Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989
U nas też nie będzie bo nam obojgu się to nie podoba  Właśnie jak byliśmy na weselu gdzie były winietki to zawsze ktoś był niezadowolony z miejsca i na początku to wyglądało tak jak to opisałaś  Więc niech każdy usiądzie gdzie mu pasuje i spokój :P A tak niepotrzebny problem byśmy sobie stworzyli.
Super cieszę się, że nie okazało się to nic strasznego 
|
Winietki w obrebie jednego stolu zawsze mozna przestawic, a uwazam, ze to bardzo ulatwia sprawe i nie ma gonitwy pt"zajmij mi dobre miejsce"!
Cytat:
Napisane przez KaEs
Dziś napisałam nawet nie połowę str. mgr
Co myślicie o tej sukni?
Bielizne taką chciałabym mieć 
|
Skad te gatki?? Ja tez chce takie!!!
Cytat:
Napisane przez szklaneczka25
A co uwazacie na temat usadzania gości przez wizytówki?
Bo ja się tak zastanawiam i nie wiem sama... byłam na dwóch weselach usadzanych i siedzialam z rodzenstwem wiec spoko.
Ale pamietam jak u mojego brata na weselu nie bylo wizytowek i ja siedzialam z moim TŻ gdzie indziej, rodzice gdzie indziej, siostra też gdzieś indziej...
|
Dla mnie opcja bez wizytowek jest nie do przyjecia.
Cytat:
W moim przypadku będzie to ok 250 osob  jak nie lepiej... aż się boję...
|
Niezla liczba
Ja to nawet jak bym chciala to bym do takiej liczby nigdy nie dobila.
Cytat:
Napisane przez niulka_1985
Jeżeli schudnę, a tak będzie na pewno, bo z Ewką ćwiczę
W chwili obecnej pracuję właśnie nad rzeźbą, bo ważę w normie, tzn. 54 kg przy 161 cm wzrostu.
|
Cytat:
Też ćwiczę z Ewką - Skalpel  od zeszłego wtorku, dziś 10 dzień 
No ja ważę 52 kg, przy wzroście 160 cm.
Pragnę wrócić do swojej wagi 48-47kg.
Przybyło mi w biodrach 3cm 
A w talii ze 2 cm..
|
Mam 163 i 50 kg wagi i tez chce zaczac, jak sie motywujecie? Chce sie ujedrnic bo mi sie z nog flaki robia 
RObisz tylko skalpel?
Cytat:
Napisane przez docik10
pieczarki, jajko, szczypiorek, puszka kukurydzy, majonez, sól, pieprz do smaku
Pieczarki ugotować pokroić w drobną kostkę (ilośc wedle uznania zależy ile tej sałatki chcesz mieć)
około 3 jajka ugotować i pokroić w kostkę jeśli masz te siteczko to pocić na siteczku
szczypiorek posiekać
całość wymieszać to moja ulubiona nie znam smaczniejszej
Drugi przepis:
Kupić makaron ryżowy dostępny w kauflandzie wygląda jak ryż tylko że makaron, ogórek konserwowy, pierś z kurczaka, koperek, majonez pieprz sól do smaku
Makaron ugotować (szklanka makaronu)
1 podwójna pierś z kurczaka ugotować z kostce rosołowej po ugotowaniu pokroić w kostkę
Ogórek konserwowy pokroić w kostkę (ilość tak na oko  )
koperek posiekać (nie za dużo)
Całość wymieszać i jeść  nie podam dokładnie czego ile bo ja zawsze robię tak na oko. Tylko szklanka makaronu z tym nie przesadzaj bo tego sporo wychodzi  [COLOR="Silver"]
|
Mniam
|
|
|