Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy - sklepy dziecięce
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-28, 19:14   #327
adzienka
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Z cartersem mam kontak tel i @.
Póki co się z nimi użeram, ale niech sobie sprawdzą kuriera.
Mają mi napisać @ co ustalili...
Więc czekam.
Oni do mnie dzwonić nie będą -nie do Polski za duże koszty...

acha - bardzo często czegoś brakuje w paczkach-szczsególnie przy tak dużych zamówieniach - ale Wam o tym nie piszę, bo zazwyczaj jest to kilka rzeczy i dosyłają - na przykład z TCP ostatnio nie wysłali 5 rzeczy i dosłali bez gadaia a teraz brakuje 22, więc jest to problem... To jest praktycznie połowa zamówienia.
Pamietasz - z georga też brakowało Twoich podkoszulek.. nie wspominam nawet ilu rzeczy mi brakowało przy zamówieniach z asosa..
No ale nie aż tylu za jednym zamachem..
Wygląda to tak jakby kurier przyniósł 1 z 2 paczek a drugą sobie albo wziął albo zgubił albo lezy gdzieś u nich na magazynie-dlatego chcą to najpierw skonsultować z kurierską firmą - i ok - niech to zrobią.

Myslę, że z ON nie będzie problemu - dałabym sobie rękę odciąć, że dziś rano widziałam u nich chat a teraz nie mogę go odnaleźć.. no trudno.. poczekam na odpowiedz @...

Zamówienie z cartersa to to w którym jest kurtka ankham - chyba pierwsze z tego co kojarzę... czyli to najdroższe
Miejmy nadzieję,że sytuacja sie wyjaśni i cartersa i old navy szybko wyślą brakujące rzeczy.

Can dla Ciebie naprawdę wielki szacunek za ogarnięcie tych całych zamowień tym bardziej,że musisz się jeszcze czasem użerać ze sklepami jeśli nie wysyłają wszystkiego
adzienka jest offline Zgłoś do moderatora