Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-01, 08:46   #511
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Gianna ja mialam ten mily dlamalego. Jak chcesz kupic to kup bo niewielka strata. Ja z tym naszym z dwa razy bylam na spacerze i wolalam jak maly biegal niz go w tym pchac. Kola byly gumowane ale to bardziej w domu sie przydaje. Mam strasznie krzywe chodniki przy domu i wysokie krawezniki,niewygodnie bylo. Sprzedalam za tyle samo co kupilam.
Ja bym raczej kupila taki drewniany woz z dmuchanymi kolkami .
Samochodzik z pasami i pchaczem tez mamy i szalu nie ma. Za to najlepszy to akumulatorowy motorek,co za duma z jazdy dla dziecka.

Libra pufa fajna. Jakbym miala gdzie to postawic tez bym zrobila. Tylko wmieszkankach najbardziej sprawdza sie wszystko 2w1 lub 3w1. U mnie pufy jako pojemniki na bielizna sluza .

Monka wspolczuje awarii,oby tylko jakis duperelek.
Ja wczoraj pralke wlaczylam,tz zle podlaczyl i lazienke zalalo. Wiec juz przetestowalam ta folie w plynie co na podlodze .
Raczej bys zauwazyla ze wojek tym smarowal bo smierdzi amoniakiem strasznie i schnie kilka godzin jedna warstwa,a musza byc dwie.. Zostalo mi tego pol wiadra to chyba altanke na dzialce cala tym pociagne

Zbieram sie ze zrobieniem morfologi i tak z malym nie mam kiedy isc :/,a cos ostatnio mimo dodatkowego brania witamin slabne :/,.
Moze macie jakies witaminy do polecenia,bo ja teraz takie dla sportowcow biore,ale to glownie magnez i glukozamina. Odzywiam sie dosc zdrowo,tylko wiadomo pora roku niesprzyjajaca surowkom. Moze barszcz ugotuje,buraki zdrowe.

Moje dziecko ostatnio ma okres zarcikow. Smieszy go wrzucenie do czajnika gruzu z lazienki,kostak do gry. Z tylu pralki w otworki tez gruz nawsypywal. A na pilota postawil otwarty sok pomaranczowy,centralnie tym otwartym wieczkiem.

Monka jeszcze mloda jestes to sobie ta 5-tke dorob . Ja chcialam troje puki zadnego dziecka nie mialam. Teraz kocham moje dzieci,ale instynkty macierzynskie to mit,poza pierwszym porywem hormonow. Na szczescie moje dzieci skutecznie wybily mi z glowy kolejne dzieci :P.
Ja sobie mlodego na 30-te urodziny zrobilam z tz,to masz jeszcze czas

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora