2013-03-01, 09:50
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Napisane przez Lewek
Witamy się z Miśkiem w nowym wąteczku
Moje dziecko głodomorek jakiś, wieczorem zjadł z dwóch cycków, a w nocy zamiast 3 to 4 razy ciągał cycora. A o 7.20 już pobudka, teraz już drzemkę ucina sobie.
A ja już po kawce i po chyba 10 rurkach z biedry, kopnijcie mnie za to w tyłek.
|
o Natek tez w nocy ciągnie jak oszalały... normalnie 2 razy mnie doił nocą teraz 5
Cytat:
Napisane przez tamlin111
Dobry w nowym wąteczku.
Synciu dziś grzecznie spał, oczywiście jak na jego możliwości 
Przejdę się z nim jednak do lekarza, przynajmniej l4 wezmę bo w sobotę ostatni dzień macierzyńskiego
Wsio ok 
Tyle że to wpisywanie spowrotem powinno moim zdaniem być jak już ktoś rzeczywiście z nami jest. Bo zaraz będziesz znow usuwała i tak w kółko. Axxxa wróciła i Katiaskaa jest regularnie no i Baobabek i monarika.
Biedna niunia. Ucałuj ją w czółko od cioci Moniki 
|
no i ja i ja no pisze co dzie tak ?? noo
Cytat:
Napisane przez gda
Super! Zazdroszczę niesamowicie!  Mam nadzieję, że na wyjeździe będziemy mieli okazję pobyć trochę sami i teściowa zajmie się małym.
Przesiadacie się do spacerówki? Ja właśnie się zastanawiam czy na wyjazd wziąć jeszcze gondolę czy spacerówkę...
U nas po słoiczkach też był koszmar. Dlatego gotuję mu sama marchewkę+ziemniak i daję co drugi dzień na zmianę z dynią+ziemniakiem. Plus jabłko surowe lub gotowane i zblenderowane daję. I teraz kupa co drugi dzień jest.
Szkoda tylko, że na wyjazd same słoiczki mogę wziąć ... Nie wiem co z kupką wtedy będzie 
|
My juz od 3 tygodni w spacerówce pomykamy i natreszcie mozna na spacer isc... bo w gondoli to nie chciało dziecko jeździć
a nie mozesz w słoiczkach zapasteryzowac sobie zupek??? Ja tak robie jak za duzo ugotuje tylko nie w słiczkach po tych oibiadkach bo one sie nie chca zassac tylko po chrzanie takim małym i po koncentracie pomidorowym(pół ciąży zbieram słoiki po nto
|
|
|