2007-03-19, 12:52
|
|
Zakorzenienie
|
Czy przychodnia ma do tego prawo?
Szukalam, nie znalazlam. Jakby co dam sie zakuc w dyby ;P
Mam problem.
Przez wiele lat leczylam sie w slawnym IP-CZD, gdzie tak naprawde o ile nie jest sie tragicznym przypadkiem mają Cie w nosie
Moj problem polega na tym, ze w koncu znalazlam lekarza 'dla doroslych' (2 lata mi zajelo pozbieranie sie i ruszenie tylka ;P), no i dzisiaj zapisalam sie na pojutrze (uf...).
Pani w rejestracji powiedziala ze fajnie by bylo gdybym przywiozla swoja historie choroby.
Dzwonie wiec do Centrum Zdrowia Dziecka, i pytam sie czy moge przyjechac po karte.
Odpowiedz uslyszalam mnie lekko zszokowala : NIE.
Zostalam niezbyt uprzejmie poinformowana ze nie moge zabrac karty - historii mojej choroby, nawet wypozyczyc na dwa dni aby nowa Pani doktor mogla chociaz ostatnie badania przejrzeć.
Moge napisac pismo, o skserowanie mojej karty (ona ma ok 5cm grubosci!!!!) i moze to potrwac od 2 do 3mies to ze na wlasny koszt, okej rozumiem. (tylko ze ksero w tym szpitalu kosztuje jakies 70gr za strone)
Pytanie: Czy przychodnia (bo leczylam sie w przychodni przyszpitalnej) ma prawo do niewydania - nie wypozyczenia mi karty?
Szczerze? Jestem w lekkim szoku!
W przychodni do ktorej chodzilam do internisty, karte mozna spokojnie wypozyczyc, mozna tez ja zabrac i przeniesc do innej przychodni.
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?
|
|
|