Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-01, 12:15   #3670
Veronic
Wtajemniczenie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
ja tak miałam kilka razy ale po prawej stronie. Mi pomagało głębokie oddychanie i no-spa a zamiast termofora napij się gorącej wody ciepło w brzuchu powinno Cię rozluźnić

U mnie od środy wymiana pionów wodnych w bloku, więc przeniosłam sie do mamy. Tż pilnuje robotników. Mieli skończyć w dwa dni, ale robia jeszcze dzisiaj i będą kończyć jeszcze w poniedziałek. A potem malowanie sufitów, kawałka sciany w kuchni No i wielkie sprzątanie bo na razie wszystko jest w kurzu. Pocieszam się, że wymiana trwa teraz a nie za miesiac-dwa....

Oprócz tego mamy komodę i fotel (używane) do pokoju malucha. Kolejne wydatki z głowy

No i dzisiaj mam usg ostatnie było 10 tygodni temu i jestem strasznie ciekawa jak urósł mój syneczek wczoraj miał bardzo aktywny dzień, że aż czułam ,,zmęczenie brzucha" wieczorem
buziaki dla wszystkich
oby Maluch się ładnie ustawił do zdjęcia

miałam straszną ochotę na lodyy no i jem- waniliowe z bakaliami
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora