Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-01, 12:22   #544
JASTA79
Raczkowanie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Ale się ostatnio rozpisałyście, nie mogłam wczoraj za Wami nadążyć i dopiero dzisiaj nadrobiłam.
Gianna - dzisiaj na TVN mówili, że wiosna ma wkroczyć od wtorku. A ja już od kilku dni czuję, że wiosna nadchodzi (nawet kwiatki już rozkwitają przed domem). NARESZCIE.
Libra - Fajna pufa, Ty to masz pomysły, a u nas tyle butelek po wodzie się marnuje.
P0P - zdrówka dla Oliwki.
Nataszka - śliczną masz modelkę, a te jej włosy.

Wczoraj kupiliśmy w Tesco dla dziewczynek domek do ogrodu, bo szukałam takiego prezentu na urodziny, żeby już w domu nie zagracać. I co? Stoi już rozłożony... w pokoju. Ale plus jest taki, że bardzo fajnie się w nim obie bawią. Wstawiłam ich do środka kuchnię, kszesełka i wszystkich zapraszają na herbatkę.

Dla kupujących w C&A - 20% zniżki na hasło RABAT20 (chyba do 10.03). Tak czułam w kościach, że na dniach dadzą jakiś rabacik. Kupiłam dwie jednakowe sukienki dla dziewczynek na chrzcziny, kilka bluzeczek po 12 zeta i Agatce kurteczkę dżinsową (dzieki temu rabatowi to wyszła mi gratis). Bao - ja nie miałam żadnej informacji o mailu na zakończenie transakcji (od razu robiłam przelew), a Ty już coś dostałaś?
JASTA79 jest offline Zgłoś do moderatora