Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-01, 12:44   #4760
aneczka25057
Rozeznanie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Wczoraj mnie tu z Wami nie było, bo po pracy Tż mnie z domu zgarnął i tak nam zeszło do późnego wieczora, a dziś wchodzę i widzę, że już Was pewnie nie nadrobię... a wątek to już powoli na wykończeniu

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
no wlasnie chyba tak zrobie, bo ciezko potem bedzie mi wszystko ogarnac, a chce bronic sie w lipcu, bo mam w planach wyjazd do pracy za granice

ładne buciki

to zescie sie dogadaly hehhh

ja tez dzis pol dnia przespalam, w dodatku jakies przeziebienie mnie dopadlo

PS. macie moze jakies specjalne teczki zalozone na sprawy slubne??? (umowy, koszta itd.)
Bo ja wlasnie zakladam i jutro chce pierwsza umowe tam zakonserwowac, aaaa i wstepna liste gosci
taaa... taka teczka z nami od samego początku i już mamy w niej 3 umowy i przykładowe menu z naszej sali, mam jeszcze taki organizer ślubny gdzie jest wstępna lista gości, zarys kosztów, adresy, kontakty i itp. o folderze ze ślubnymi inspiracjami na komp. nie wspominając
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-03-01 o 12:50
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora