Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-01, 14:40   #551
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Ana kupiłam Zosi koszule świetna jest. Wziełam 110, 104 taka w sam raz by była. Kurtek dalej nie ma
zaraz dzwonię czy i u nas doszła,bo w piątki mają dostawę i babcia poleci kupić.Ja też na 110 biorę,musi mieć na pózniej,bo nie znosi tego.
Cytat:
Napisane przez JASTA79 Pokaż wiadomość
Gianna - dzisiaj na TVN mówili, że wiosna ma wkroczyć od wtorku. A ja już od kilku dni czuję, że wiosna nadchodzi (nawet kwiatki już rozkwitają przed domem). NARESZCIE.
nie ciesz się Jasta,bo oni w tym tvn niezle jarać muszą,bo tam codziennie inną pogodę przepowiadają
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Ja chwilę przed zajściem w ciążę byłam oddać i dają czekoladę Osiem nawet.
ja 10 dostałam
Cytat:
Napisane przez JASTA79 Pokaż wiadomość
A propos chrzcin. Będę chrzestną córeczki mojego brata, który jest chrzestnym Agatki a jego żona chrzestną Ani. Oni dawali moim dziewczynkom na prezent po tysiaku, więc i mi wypada tyle dać. Tylko się ostatnio zastanawiam, czy nie lepiej kupić jej jakiś prezent za taką kwotę bo oni kasę mają a ja bym chciała, żeby Dagmarka miała pamiątkę. Ale co kupić za taką sumę, a może lepiej dać kasę tak jak oni dawali....
ja teraz komunie chrześnicy mam i kupuję złoto.Zawsze kupuję złoto,bo to ma być prezent dla dziecka Z kasą rodzice potrafią różne rzeczy zrobić-często pomijając dziecko właśnie
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy są jakieś sposoby, ale wolę nie wiedzieć.
Ja nie czuję się w ogóle porodowo i dzięki Bogu. Dziewczyny, które rodzą podobnie do mnie na wątku mają skrócone szyjki, rozwarcia a ja nic. Więc szansa jest. Ale nie chcę zapeszyć.
i tego się trzymaj

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora