Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-01, 14:55   #553
libra777
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Libra nie zauwazylam nic takiego . Nie mozna w ten dzien cwiczyc i wykonywac meczacych prac , czynnosci.
O tak tak powinni podniesc to i owo .
to pewnie zależy indywidualnie od człowieka
Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość

[/COLOR]http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...2&tx=60&ty=108
to to???

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

wpisałam w google "zielone warzywo"
wczesniej na to nie wpadłam
tak tak to będzie to były chyba nawet ostatnio nasiona w katalogu z florekspolu
Cytat:
Napisane przez JASTA79 Pokaż wiadomość
Wczoraj kupiliśmy w Tesco dla dziewczynek domek do ogrodu, bo szukałam takiego prezentu na urodziny, żeby już w domu nie zagracać. I co? Stoi już rozłożony... w pokoju. Ale plus jest taki, że bardzo fajnie się w nim obie bawią. Wstawiłam ich do środka kuchnię, kszesełka i wszystkich zapraszają na herbatkę.
no to sobie nie zagraciłaś
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Ja chwilę przed zajściem w ciążę byłam oddać i dają czekoladę Osiem nawet. Mnie nikt nie kazał siedzieć i mogłam zaraz się zmyć. Ale u mnie to migiem poszło, oddaję od kilku lat (z przerwami na ciążę i karmienie). Wydaje mi się, że za pierwszym razem nie powinnaś jechać sama i prowadzić. Ja zawsze czuję się po oddaniu nie do życia. Jakby ktoś zabrał mi 80% sił.
może mi się uda jeszcze pojechać póki tż będzie w domu i zobaczę jak się będę czuła przy tym , a co ile zdajesz co miesiąc?
mam trochę daleko ponad 20km była kiedyś znacznie bliżej ale zlikwidowali , a trąbią że krwi mało
sprawdzę czy też tyle czekolad dają
Cytat:
Napisane przez JASTA79 Pokaż wiadomość
A propos chrzcin. Będę chrzestną córeczki mojego brata, który jest chrzestnym Agatki a jego żona chrzestną Ani. Oni dawali moim dziewczynkom na prezent po tysiaku, więc i mi wypada tyle dać. Tylko się ostatnio zastanawiam, czy nie lepiej kupić jej jakiś prezent za taką kwotę bo oni kasę mają a ja bym chciała, żeby Dagmarka miała pamiątkę. Ale co kupić za taką sumę, a może lepiej dać kasę tak jak oni dawali....
jeśli już chcesz tyle wydać to już chyba najlepiej złoto ,chociaż to też nie jest pewne czy będzie nosiła ,ale za taką sumę to nie wiem co innego można kupić
A że już tak zapytam to na wesele ile się u was daje?
Jak dla mnie to jakaś kolosalna kwota ,nawet jeśli kogoś stać na to żeby tyle dać to jest to przesada dlatego że może w niezręcznej sytuacji postawić rodziców obdarowanego dziecka ,niektórzy będą się poczuwali do obowiązku się odwdzięczyć ,tak piszę na podstawie osobistych odczuć ,jak ja bym się poczuła.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora