2013-03-01, 14:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Cytat:
Napisane przez monka23
Libra nie zauwazylam nic takiego . Nie mozna w ten dzien cwiczyc i wykonywac meczacych prac , czynnosci.
O tak tak powinni podniesc to i owo  .
|
to pewnie zależy indywidualnie od człowieka
Cytat:
Napisane przez nataszka25
|
tak tak to będzie to były chyba nawet ostatnio nasiona w katalogu z florekspolu
Cytat:
Napisane przez JASTA79
Wczoraj kupiliśmy w Tesco dla dziewczynek domek do ogrodu, bo szukałam takiego prezentu na urodziny, żeby już w domu nie zagracać. I co? Stoi już rozłożony... w pokoju  . Ale plus jest taki, że bardzo fajnie się w nim obie bawią. Wstawiłam ich do środka kuchnię, kszesełka i wszystkich zapraszają na herbatkę  .
|
no to sobie nie zagraciłaś 
Cytat:
Napisane przez megi-megi
Ja chwilę przed zajściem w ciążę byłam oddać i dają czekoladę  Osiem nawet. Mnie nikt nie kazał siedzieć i mogłam zaraz się zmyć. Ale u mnie to migiem poszło, oddaję od kilku lat (z przerwami na ciążę i karmienie). Wydaje mi się, że za pierwszym razem nie powinnaś jechać sama i prowadzić. Ja zawsze czuję się po oddaniu nie do życia. Jakby ktoś zabrał mi 80% sił.
|
może mi się uda jeszcze pojechać póki tż będzie w domu i zobaczę jak się będę czuła przy tym , a co ile zdajesz co miesiąc?
mam trochę daleko ponad 20km była kiedyś znacznie bliżej ale zlikwidowali , a trąbią że krwi mało
sprawdzę czy też tyle czekolad dają 
Cytat:
Napisane przez JASTA79
A propos chrzcin. Będę chrzestną córeczki mojego brata, który jest chrzestnym Agatki a jego żona chrzestną Ani  . Oni dawali moim dziewczynkom na prezent po tysiaku, więc i mi wypada tyle dać. Tylko się ostatnio zastanawiam, czy nie lepiej kupić jej jakiś prezent za taką kwotę bo oni kasę mają a ja bym chciała, żeby Dagmarka miała pamiątkę. Ale co kupić za taką sumę  , a może lepiej dać kasę tak jak oni dawali....
|
jeśli już chcesz tyle wydać to już chyba najlepiej złoto ,chociaż to też nie jest pewne czy będzie nosiła ,ale za taką sumę to nie wiem co innego można kupić 
A że już tak zapytam to na wesele ile się u was daje?
Jak dla mnie to jakaś kolosalna kwota ,nawet jeśli kogoś stać na to żeby tyle dać to jest to przesada dlatego że może w niezręcznej sytuacji postawić rodziców obdarowanego dziecka ,niektórzy będą się poczuwali do obowiązku się odwdzięczyć ,tak piszę na podstawie osobistych odczuć ,jak ja bym się poczuła.
|
|
|