Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-01, 15:01   #554
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez JASTA79 Pokaż wiadomość
Ale się ostatnio rozpisałyście, nie mogłam wczoraj za Wami nadążyć i dopiero dzisiaj nadrobiłam.
Gianna - dzisiaj na TVN mówili, że wiosna ma wkroczyć od wtorku. A ja już od kilku dni czuję, że wiosna nadchodzi (nawet kwiatki już rozkwitają przed domem). NARESZCIE.
Libra - Fajna pufa, Ty to masz pomysły, a u nas tyle butelek po wodzie się marnuje.
P0P - zdrówka dla Oliwki.
Nataszka - śliczną masz modelkę, a te jej włosy.

Wczoraj kupiliśmy w Tesco dla dziewczynek domek do ogrodu, bo szukałam takiego prezentu na urodziny, żeby już w domu nie zagracać. I co? Stoi już rozłożony... w pokoju. Ale plus jest taki, że bardzo fajnie się w nim obie bawią. Wstawiłam ich do środka kuchnię, kszesełka i wszystkich zapraszają na herbatkę.

Dla kupujących w C&A - 20% zniżki na hasło RABAT20 (chyba do 10.03). Tak czułam w kościach, że na dniach dadzą jakiś rabacik. Kupiłam dwie jednakowe sukienki dla dziewczynek na chrzcziny, kilka bluzeczek po 12 zeta i Agatce kurteczkę dżinsową (dzieki temu rabatowi to wyszła mi gratis). Bao - ja nie miałam żadnej informacji o mailu na zakończenie transakcji (od razu robiłam przelew), a Ty już coś dostałaś?
w sklepie internetowym też obowiązuje ten rabat?
kurtke na jaki rozmiar wziełaś? zastanawiam się czy 104 czy 110

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
zaraz dzwonię czy i u nas doszła,bo w piątki mają dostawę i babcia poleci kupić.Ja też na 110 biorę,musi mieć na pózniej,bo nie znosi tego.

ja teraz komunie chrześnicy mam i kupuję złoto.Zawsze kupuję złoto,bo to ma być prezent dla dziecka Z kasą rodzice potrafią różne rzeczy zrobić-często pomijając dziecko właśnie

i tego się trzymaj
wiesz co ta koszula na 110 nie jest wcale duża, jak dla mnie to takie 104. Może większą weź jak chcesz na później?

ja też mam komunie chrzesniaka. Miałam mu xboxa kupić, ale ostatnio z nim rozmawiałam i dam mu pieniądze. Mały chce sobie laptopa kupic. Jak bym wiedziała że rodzice wezmą kase i dziecku nie dadzą to wiadomo żebym mu coś kupiła. Ale tutaj akurat mam pewność że rodzice mu kupią co chce. Ja też mam zamiar dać tysiaka

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2013-03-01 o 15:03
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora