Cześć dziewczyny
Haha
Rosi masz niesamowite pomysły, u mnie prawie wiosna, słonko pięknie świeci ale bardzo to zdradliwe bo byłam na dworze i temperatura na pewno nie jest wiosenna.
Goldi trzymam kciuki za wizytę, oby wszystko było w porządku. A wymiany pionów współczuję, lepiej jednak teraz niż po pojawieniu sie synka. U mnie Dawid miał niezła zaprawę bo w dzień wyjścia ze szpitala akurat rozkładali rusztowanie w naszym bloku do ocieplenia. Przez 2-3 miesiące dzień w dzień napierdzielanie wiertarami. Ale jeden plus teraz zaśnie w każdych warunkach
Scio zgadzam się z Tobą, że Ewka pewne ćwiczenia wykonuje z błędem, też o tym dużo słyszałam, jednakże moim zdaniem ona jest super żeby poderwać kogoś kto nigdy nie ćwiczył aby ruszył tyłek z kanapy. Mi obecnie sama Ewka nie wystarcza i próbuję czegoś trudniejszego.
U mnie dzisiaj minęły 3 miesiące ćwiczeń i zdrowego odżywiania i wyniki są takie że jest mnie mniej o 15,4 kg. W centymetrach spadło mi 20 w pasie, 19 w biodrach, 15 w klatce piersiowej, 11 pod piersiami i 5 w udzue przez 2 miesiące. Pokazałabym Wam zdjęcia ale nie chcę ich wrzucać na publiczne forum bo samej mi wstyd, że mogłam się aż tak zapuścić