Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-01, 15:03   #2130
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Haha Rosi masz niesamowite pomysły, u mnie prawie wiosna, słonko pięknie świeci ale bardzo to zdradliwe bo byłam na dworze i temperatura na pewno nie jest wiosenna.

Goldi trzymam kciuki za wizytę, oby wszystko było w porządku. A wymiany pionów współczuję, lepiej jednak teraz niż po pojawieniu sie synka. U mnie Dawid miał niezła zaprawę bo w dzień wyjścia ze szpitala akurat rozkładali rusztowanie w naszym bloku do ocieplenia. Przez 2-3 miesiące dzień w dzień napierdzielanie wiertarami. Ale jeden plus teraz zaśnie w każdych warunkach

Scio zgadzam się z Tobą, że Ewka pewne ćwiczenia wykonuje z błędem, też o tym dużo słyszałam, jednakże moim zdaniem ona jest super żeby poderwać kogoś kto nigdy nie ćwiczył aby ruszył tyłek z kanapy. Mi obecnie sama Ewka nie wystarcza i próbuję czegoś trudniejszego.

U mnie dzisiaj minęły 3 miesiące ćwiczeń i zdrowego odżywiania i wyniki są takie że jest mnie mniej o 15,4 kg. W centymetrach spadło mi 20 w pasie, 19 w biodrach, 15 w klatce piersiowej, 11 pod piersiami i 5 w udzue przez 2 miesiące. Pokazałabym Wam zdjęcia ale nie chcę ich wrzucać na publiczne forum bo samej mi wstyd, że mogłam się aż tak zapuścić
super gratuluje

Martucha trzymam kciuki za przedszkole... nie ma co fajny rozrzut w tych punktach...24 a 350 wow
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora