2013-03-01, 15:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVII + przeogromna dawka plotek!
Jezu jak to możliwe, ze od tygodnia nadrabiam i dalej jestem 10 str w dupę!!!!????
No nic... nadrabiam dalej!
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3943926 7]
Żurawinowy mają na dozie, albo wg strony producenta "ZAMOŚĆ : Galeria Twierdza, ul.Przemysłowa 10". No i ich sklep online.
A żebyś wiedziała... jakieś C&A, Douglasy i inne takie... u mnie tego nie ma. Kilka marketów budowlanych mieliście dawno zanim w L. się pojawiły, innych sieciówek też to dotyczy.
[/QUOTE]immmm to ja nie wiem gdzie niby w Twierdzy ten żurawinowy jest... tam nie ma apteki.. jest tylko Douglas, Natura i Ross... i hurtownia fryzjerska jakaś...
Ooo widzisz a ja wiecznie płaczę, ze do brafiterii to do Lbn bo w naszej Effuniaków nie ma. Po suknię ślubną też gdzieś dalej trzeba... No ikei też nie macie... to zwożę świeczki z krakowa...
No ale, w zmc to dużo takich małych drogerii jest jeszcze i ciekawe rzeczy w nich można czasem wyhaczyć 
Cytat:
Napisane przez queencarrot
Pierwsze kwestia... przyzwyczajenia - pochodzę ze wsi, więc miałam z tym do czynienia dość często za dzieciaka.
Drugie - ładne, och, ładne. Pod warunkiem, że będzie szczelnie zamknięte.
Pamiętam, jak nas mama zabrała na wystawę takich cudów. Było wszystko w porządku, dopóki dziewczyna, która wystawę prowadziła, nie była w zasięgu wzroku. Później do nas podeszła z pytaniem, czy się podoba. Trzymając takie żółto-czarne COŚ w ręku.
Karaluchy nie są przerażające, po prostu obrzydliwe.
|
a ja mam jakiś paniczny irracjonalny lęk przed pszczołąmi... osami w zasadzie też... Ale te pszczołopodobne wszystkie... Ja zaraz zimne poty i panika...
Cytat:
Napisane przez queencarrot
Jakub odkrył właśnie, że w tym roku kończy 23 lata 
Grzebie coś w telefonie, sprawdza pozapisywane urodziny, dotarł do swoich i nagle: "Jak to? Co? Jakie dwadzieścia trzy? Przecież ja mam... O BOŻE, DWADZIEŚCIA TRZY!"

|
  : hahaha:
Cytat:
Napisane przez ewalucja
Trelle kochana moja  chciałam zrobić dla ciebie coś specjalnego ale... pisze prace licencjacką i nie mam na nic czasu Dlatego zrobiłam coś co mi szybko idzie i w zielonym kolorze bo pamiętam, ze taki motorek miałaś na tapecie w telefonie  (mam nadzieje ze nic nie pokręciłam) poza tym jesteś śliczna jak kwaituszek 
|
no tak coś na szybko ja bym wieki spędziła i wyszłoby paskudnie!
Cytat:
Napisane przez alazkrainy
Trelluś kochana 
jako,że nie mam pazurków dla Ciebie to dedukuję Ci moją cotygodniową dawkę paznokci  i przesyłam dużooooooooooo buziaków 
|
te ostatnie są cudowne... ale.. czekaj!!! one są różowe 
Cytat:
Napisane przez vivinn
To mnie w nich dodatkowo przeraża - one są tak niezgodne z naturą, że szok. Albo to, że potrafią żyć bez głowy przez jakiś czas... Żyć bez głowy! Kuźwa! Czy jakiekolwiek NORMALNE stworzenie to potrafi 
|
to mnie zabiło... 
i tak na poważnie, to faktycznie dość dziwne, ze to tak żyje!!
Cytat:
Napisane przez Kaveri
Dobij do 400... 
|
400 to nieładna liczba... Lolli 500 jest śliczne!
|
|
|