Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-01, 15:06   #3902
MgielkaM
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVII + przeogromna dawka plotek!

Jezu jak to możliwe, ze od tygodnia nadrabiam i dalej jestem 10 str w dupę!!!!????
No nic... nadrabiam dalej!

[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3943926 7]
Żurawinowy mają na dozie, albo wg strony producenta "ZAMOŚĆ : Galeria Twierdza, ul.Przemysłowa 10". No i ich sklep online.

A żebyś wiedziała... jakieś C&A, Douglasy i inne takie... u mnie tego nie ma. Kilka marketów budowlanych mieliście dawno zanim w L. się pojawiły, innych sieciówek też to dotyczy.
[/QUOTE]immmm to ja nie wiem gdzie niby w Twierdzy ten żurawinowy jest... tam nie ma apteki.. jest tylko Douglas, Natura i Ross... i hurtownia fryzjerska jakaś...

Ooo widzisz a ja wiecznie płaczę, ze do brafiterii to do Lbn bo w naszej Effuniaków nie ma. Po suknię ślubną też gdzieś dalej trzeba... No ikei też nie macie... to zwożę świeczki z krakowa...
No ale, w zmc to dużo takich małych drogerii jest jeszcze i ciekawe rzeczy w nich można czasem wyhaczyć

Cytat:
Napisane przez queencarrot Pokaż wiadomość
Pierwsze kwestia... przyzwyczajenia - pochodzę ze wsi, więc miałam z tym do czynienia dość często za dzieciaka.
Drugie - ładne, och, ładne. Pod warunkiem, że będzie szczelnie zamknięte.
Pamiętam, jak nas mama zabrała na wystawę takich cudów. Było wszystko w porządku, dopóki dziewczyna, która wystawę prowadziła, nie była w zasięgu wzroku. Później do nas podeszła z pytaniem, czy się podoba. Trzymając takie żółto-czarne COŚ w ręku.

Karaluchy nie są przerażające, po prostu obrzydliwe.
a ja mam jakiś paniczny irracjonalny lęk przed pszczołąmi... osami w zasadzie też... Ale te pszczołopodobne wszystkie... Ja zaraz zimne poty i panika...

Cytat:
Napisane przez queencarrot Pokaż wiadomość

Jakub odkrył właśnie, że w tym roku kończy 23 lata
Grzebie coś w telefonie, sprawdza pozapisywane urodziny, dotarł do swoich i nagle: "Jak to? Co? Jakie dwadzieścia trzy? Przecież ja mam... O BOŻE, DWADZIEŚCIA TRZY!"
: hahaha:

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Trelle kochana moja chciałam zrobić dla ciebie coś specjalnego ale... pisze prace licencjacką i nie mam na nic czasu Dlatego zrobiłam coś co mi szybko idzie i w zielonym kolorze bo pamiętam, ze taki motorek miałaś na tapecie w telefonie(mam nadzieje ze nic nie pokręciłam) poza tym jesteś śliczna jak kwaituszek
no tak coś na szybko ja bym wieki spędziła i wyszłoby paskudnie!

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Trelluś kochana
jako,że nie mam pazurków dla Ciebie to dedukuję Ci moją cotygodniową dawkę paznokci i przesyłam dużooooooooooo buziaków
te ostatnie są cudowne... ale.. czekaj!!! one są różowe

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
To mnie w nich dodatkowo przeraża - one są tak niezgodne z naturą, że szok. Albo to, że potrafią żyć bez głowy przez jakiś czas... Żyć bez głowy! Kuźwa! Czy jakiekolwiek NORMALNE stworzenie to potrafi
to mnie zabiło...
i tak na poważnie, to faktycznie dość dziwne, ze to tak żyje!!

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Dobij do 400...
400 to nieładna liczba... Lolli 500 jest śliczne!

It is NOT an addiction - It's a hobby!!!

...

And when your heart begins to bleed
You're dead, and dead,

and dead -- indeed.
MgielkaM jest offline Zgłoś do moderatora