Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-01, 21:00   #276
kitkulka
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Kituś no właśnie odpisała mi wczoraj rano,że napisze mi wieczorem,bo musi poszukać, odpisałam jej,że bardzo byłabym wdzięczna,że poczekam itp. ale już od tamtej pory nic nie napisała
ojoj, może jeszcze się odezwie, poczekamy przez weekend
Cytat:
Napisane przez caskada Pokaż wiadomość
ja juz w pizamie

Co do bloga to zasypany mam tyloma wiadomosciami ( jak i spamami) ze naprawde ciezko mi sie dokopac do czegokolwiek tam , wiem napewno ,ze jak zaczne pisac to rozpoczne od zrobienia porzadku na blogu czyli jedna strona bez glupot przeznaczona na moj post bez reklam bez linkow typu co czytam co ogladam, sraty taty ... bez ostrych kolorow rozow i tego typu bajerow
Niedlugo zabiore sie za to
Na meila pisaly do mnie nawet kobiety po 50 w sprawie doboru kremu nie moge zawiesc takich osob , ktore pisza do mnie prywatnie.

Ide suszyc wlosy i do lozka bo jutro czeka mnie jeszcze praca ( tak tak ostatnio sobie susze wlosy wkoncu nic im juz nie szkodzi) bo z mokra glowa nie mam zamiaru sie klasc

dobranoc
też tak zrobiłam, pożegnałam wszystkooo na blogu
Cytat:
Napisane przez anioleczek22 Pokaż wiadomość
Witam! Mam platynowe włosy i chciałam uzyskać ładny naturalny odcień. W tym celu nałożyłam na włosy farbę 9.33 + 9.3 z wodą 6%. Trzymałam prawie godzinę i włosy jak były białe, tak są białe do tej pory. Czy któraś z Was miała moze taki problem?
pewnie będziesz musiała zrobić pigmentację, poczytaj troszkę o tym na blogu Bunny wszystko jest tam wyjaśnione
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora