2013-03-01, 21:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA
Kituś no właśnie odpisała mi wczoraj rano,że napisze mi wieczorem,bo musi poszukać, odpisałam jej,że bardzo byłabym wdzięczna,że poczekam itp. ale już od tamtej pory nic nie napisała 
|
ojoj, może jeszcze się odezwie, poczekamy przez weekend 
Cytat:
Napisane przez caskada
ja juz w pizamie
Co do bloga to zasypany mam tyloma wiadomosciami ( jak i spamami) ze naprawde ciezko mi sie dokopac do czegokolwiek tam , wiem napewno ,ze jak zaczne pisac to rozpoczne od zrobienia porzadku na blogu czyli jedna strona bez glupot przeznaczona na moj post  bez reklam bez linkow typu co czytam co ogladam, sraty taty ...  bez ostrych kolorow rozow i tego typu bajerow 
Niedlugo zabiore sie za to 
Na meila pisaly do mnie nawet kobiety po 50 w sprawie doboru kremu  nie moge zawiesc takich osob , ktore pisza do mnie prywatnie.
Ide suszyc wlosy i do lozka bo jutro czeka mnie jeszcze praca ( tak tak ostatnio sobie susze wlosy wkoncu nic im juz nie szkodzi) bo z mokra glowa nie mam zamiaru sie klasc
dobranoc 
|
też tak zrobiłam, pożegnałam wszystkooo na blogu 
Cytat:
Napisane przez anioleczek22
Witam! Mam platynowe włosy i chciałam uzyskać ładny naturalny odcień. W tym celu nałożyłam na włosy farbę 9.33 + 9.3 z wodą 6%. Trzymałam prawie godzinę i włosy jak były białe, tak są białe do tej pory. Czy któraś z Was miała moze taki problem?
|
pewnie będziesz musiała zrobić pigmentację, poczytaj troszkę o tym na blogu Bunny wszystko jest tam wyjaśnione
|
|
|