2013-03-02, 00:07
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :)
Cytat:
Napisane przez gochaa_p
oj chyba tylko wapno można. mnie sie ten problem zacznie w maju :/ maj, czerwic - to moja alergia :/
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------
no pewnie że tak 
|
wapni nie pomaa biore od 3 tygodni, nawet ta masc robiona i ten diphergan tez za slabe, zaczyna mi sie pojawicac juz na piersiach i udach, wspomagajaca jest wapno fajne sanosvit, na jakims forum czytalam ze mozna brac leki alergiczne dziewczynom przepisywano no ale boje sie wole skonsulotowac jak mi sie wreszcie uda znalezc alergologa
oj ja drżę przed majem bo najbardziej uczulona jestem na pylki traw
Cytat:
Napisane przez laurka23
Zobaczysz jak będzie dalej. Na razie pracuj nad laktacją i się nie poddawaj. Swoją drogą ja też nie mogę odciągnąć laktatorem za dużo mleka. Za zwyczaj 15 ml z każdej piersi. A młody najedzony.
Witaj
Mój się denerwuje
Basiu bardzo mi przykro, trzymam kciuki żeby szybko przeszło! Co do kataru, ja znów będę nudna i polecę Katarek. U nas zdziałał cuda.
Młody dziś daje w dupę. Nie chce spać, a ze zmęczenia dokazuje strasznie. Dobrze że mama była, bo bym nawet siku nie zrobiła, nie mówiąc o obiedzie. Zasypia tylko na cycu, potem jak smoka traktuje. Smoczkami pluje na 5 metrów i płacze. Jak zaśnie podczas karmienia, śpi dotąd dokąd leżę obok. Jak wstaję, po 2 minutach krzyk że smoczek sobie poszedł! Cały dzień z nim leżę i karmię.
Przyszła do nas kuzynki córka, zobaczyć młodego, z katarem  19 letnia pannica a tak nie pomyśli. Jestem zła 
|
moja tez ma tak czasami ale przewznie wieczorem
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
Bardzo źle, strasznie mi się zanosiła, caly dzien niespokojna, prawie w ogóle sie nie usmiechała dzis... biedulka zmęczona i smutna!! masakra
nie tylko Paryż;p Londyn tak samo, syf straszny.
|
oj ale chyba neapol bije oba te miasta na łeb
Cytat:
Napisane przez hope01
|
wowo gratulacje 
opowiadaj
|
|
|