Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-02, 19:18   #4256
banka26
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
Nawet nie wiem skąd ten nick kilka lat temu wzięłam :P Chyba od jakiegoś filmu o księżnej. Jest to jest Fajnie się złożyło, że ona i ja rodzimy w tak krótkim odstępie czasu Ona już ma bobaska na świecie

Zazdroszczę Ci tej spódniczki Gdybym miała coś takiego w szafie to bym już niczego nie szukała

Jak nie znajdę nic fajnego do jakichś 50 zł to też pewnie coś z szafy wezmę. Tylko nie jestem pewna czy za miesiąc w coś wejdę Startowałam od rozmiaru 38 góra i 36 dół, ale w piersi mi poszło i nogi i nie wiem czy coś wynajdę. Miałam spodnie ciążowe 36 takie fajne i już mnie uciskają. W niektórych bluzkach zaczynam wyglądać jak Ferdek i boję się co będzie za miesiąc :P

Fajnie, że znajdujesz jakieś zalety leżenia U mnie dopiero problem z za małymi ciuchami się zaczyna. Widziałam kilka ciuszków ciążowych na allegro Ile tam worków pokutnych
ja wchodze tylko w 3 bluzki z przed bo byly szerokie- tzn fason taki luzny a teraz na ciaze sie przydaja a co Ferdka to ja jauz dawno jak on wygladam heheh
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Kochana ja tu mam full wypas salę 2osobowa z prywatną łazienką
kochana co to za hotelll???
Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
a da się ją jakoś fajnie na wózku zawiesić? zachorowałam na dobre
złożyliśmy wózek. jest ogromny! nie wiem, czy widziałam w życiu większy wózek
śmiesznie wygląda ta miękka gondola na spacerówce i budka też tak dziwnie zwisa z tyłu
poza tym ok Tatusiowi kazałam sprawdzić czy ciężki to się załamał
fote , foteee chcemyyy
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora