Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-03, 11:37   #1664
visionAM
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 18

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
W turystyce,ale zyczliwe kolezanki z tej samej firmy ale innego kraju (czyli inny team,teoretycznie nic im do tego) potrafia doniesc dalej ze np.danego dnia mialam plaskie buty albo niemundurkowy sweterek.
I tak tyle dobrego ze nie stoje caly dzien bo chyba bym padla po tygodniu.
Aktualnie jedyne buty jakienie powoduja u mnie bolu to japonki ale o nich moge zapomniec dopoki nie mam zwolnienia lekarskiego albo zaswiadczenia,a poki co nie mam na tyle powaznego stanu zeby lekarze tu gdzie jestem wystawili mi taki swistek.
ja bym na Twoim miejscu załatwiła sobie zaświadczenie od lekarza, skoro masz haluksy to chyba nie powinien być problem?
Z tym udaj się do pracodawcy i tyle. Poza tym - masz jasno określoną wysokość obcasa? Bo obcas to i 1cm może mieć tak na prawdę...
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3955729 2]Padłam turystyka i szpilki.
Jakaś chora firma
Masz to zapisane w umowie?[/QUOTE] A co niby jest takiego chorego w tym? Turystyka to nie tylko łażenie po górach z plecakiem na plecach
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora