Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-03, 16:37   #4457
Lublana
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cześć

Nie chce mi się cytować, więc tylko napisze coś tam.

1. Czaszki -nie podobają mi sięjeszcze okej, jedna rzecz dla jaj, ale dziecko od stóp do głów w jakieś czach, ac/dc i szatany, żeby na siłę pokazać jacy to rodzicie są rockowo luzaccy to dla mnie gruba przesada. A dodam, że o wiele fajniej wygląda taka rockowa parka z normalnym słit dzidziusiemale co kto lubiAsh skoro Twój maż ma jakieś czachowe zajawki to jego entuzjazm jest jak najbardziej akceptowalny, tylko niech nie zrobi z Sofii królowej szkieletorówbtw ja chcę kupić tylko jedną rzecz taką w tym guście - czarnego bodziaka w kośćmi na halloween

2. Podróże - co 2h przerwa to fakt, ja się wybieram w podróż 700 km niedługo po porodzie, normalnie zajmuje nam 6-7h a z dzidzią plan jest taki, że co 2h ok. 1h przerwy podczas której powozimy ją w gondolitakim sposobem podróż przedłuży się o jakieś 3-4h, wg mnie spoko, idzie Polskę wzdłuż czy wszerz przejechaća że rozwaamy też południe Europy to po drodze zaplanujemy nocleg jakby coś

3. Chusty - myślę, że spokojnie można kupić używaną. Na SR miałam liźnięty temat chust i utwierdziłam się w zakupie elastycznej na początek.

4. Adaptery do fotelika do wózka - my mamy, ale właśnie ostatnio o tym myślałam, że chyba aż tak często nie będziemy używać, bo co najwyżej na zakupy a przecież zakupy to kwestia max. godzinki, bo całego dnia w centrum handlowym się nie spędza. A fotelik zawsze można wsadzić do koszyka od biedy. Wg mnie nie jest to konieczny zakup. No i tak jak pisałyście, wygodniej dzieciaczka w chustę wsadzić, przynajmniej na mrożonkach nie zmarznie

5. Baza isofix do auta - kupuje jak już trylion razy pisałam. Jeśli moje auto nie miałoby isofixa olałabym temat.

Coś ode mnie - myślałam, że umrę na zgagę, więc kupiłam dziś Rennieale nie jadłam jeszcze, bo zgaga się chyba przestraszyła i poszła w daleko

Edytowane przez Lublana
Czas edycji: 2013-03-03 o 16:38
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora