Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-03, 19:12   #4489
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość

Mysia, chyba widzialam ten program. ich mama jechala na spotkanie ze starszymi czworaczkami, zeby zobaczyc jak to jest? te jej po raz pierwszy rozdzielaly sie wlasnie po tej wizycie? jedna zostala zaproszona do kolezanki ze szkoly...ogolnie fascynujace sa relacje miedzy bliznietami. to w jaki sposob porozumiewaja sie, jak podobnie mysla, a jednak zawsze pojawia sie sporo roznic, ktore trzeba dostrzec. u tych czworaczkow jedna byla zupelnie "inna" niz 3 pozostale
uwielbialam ogladac 2+8 na tlc - o 6letnich blizniaczkach i 2letnich szescioraczkach to dopiero kosmos!
to ten nagrałam wczoraj a oglądałam dzisiaj rano

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość

moze kup sobie najpierw jeden czy dwa na probe, a pozniej dokupisz jesli Ci spasuja ja bez nie moge spac, nosze je tez normalnie na wyjscia i nic mi nie wisi, a piersi do malych juz nie naleza. wedlug mnie sa komfortowe, z fiszbinami pozegnalam sie w grudniu i to byla swietna decyzja :P
ja non stop fiszbiny, tylko na noc bez, wygodnie nie jest, ale boję się cycków do kolan