2013-03-03, 20:30
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Wiosna przyszla, roczek mamy, wszystko w kolo rozwalamy"-mamusie III-IV 2011
hej 
u nas leniwa niedziela, nic ciekawego się nie wydarzyło więc i niespecjalnie jest co pisać 
Łucja wreszcie była na spacerze - pierwszym od 2 tygodni 
dziadek zabrał ją do parku, podobno zaczepiała dzieci i uważnie wszystko obserwowała, zatrzymywała się prawie przy każdym drzewie 
Cytat:
Napisane przez marta_27
hej
wypadło mi wczoraj nieplanowane spotkanie z koleżankami  włączyłam później kompa na chwilę ale nie miałam już siły odpisywać.
dobrze wiedzieć że nie tylko moje dziecko jest rannym ptaszkiem zawsze w grupie raźniej
dziś za to pospaliśmy do 6:30  i mamy 3 noc z rzędu z suchym pampersem  dziś Mati nawet siku w nocy nie chciał. gdybym sama nie widziała to pewnie bym nie uwierzyła 
...
super że coraz zdrowsze dziewczynki są 
u nas za to Mati obudził się z katarem. mam tylko nadzieję że nic się nie rozwinie z tego. zaraz inhalator odpalę 
|
oj raźniej 
a co powodują te inhalacje? szybciej mija katar?
i co dajesz do tego inhalatora?
Cytat:
Napisane przez mordka_1985
Kasiunia - gryatulacje!!!
ja przyznaję, że nie jestem ale bardzo kcem ...
u nas... hmmm... choróbska się mnożą.
Tzn, mi przechodzi a Oliwię atakują.
Więc zdrówka dla nas i dla wszystkich chorych!!!!
Alewypasione wakacje się szykują anessce i monti.
My myślimy o górach ale pewnie zachaczmy o Słowację i Tatralandię.
Póki co, w kwietniu wypad do Londka na 2 tygodnie.
Pozdrawiam i zmykam bo dziś mam trzy ciocio-babcie na obiedzie i zaraz przyjdą.
Wczoraj o 22 piekłam sernik - pięęęknie wyszedł.
|
widzę, że u Was tak samo jak u nas
zarażamy się wzajemnie
a sernikiem to mogłabyś poczęstować 
Cytat:
Napisane przez kasiuni_a
Dzięki za wszystkie gratulacje 
Już się trochę oswoiłam z tą myślą, że nas bedzie więcej, ale jakoś nie czuję się tak jakbym była w ciąży. Dziś zaczynam 12 tydzień wg OM, termin mam na koniec września/początek października.
Masz rację Anesko. Ciąża w ogóle nie planowana, nawet całkiem niedawno powiedziałam, że Dawid będzie jedynakiem  Wiem dokładnie kiedy zaszłam w ciążę i prawdę mówiąc to jakiś niesamowity przypadek, bo to było dzień przed terminem spodziewanej miesiączki. Jakiś bardzo dziwny to był cykl z przesuniętą owulacją i stało się. Z OM wychodzi 12 tydzień, a z wymiarów maluch jest dokładnie 2 tygodnie mniejszy, tak jak to wypada od zapłodnienia.
Byłam wściekła, załamana, przerażona itd. a potem wylądowałam w szpitalu, nie wiedząc co będzie dalej i przeszło mi. Nic już teraz nie poradzę, więc stwierdziłam że muszę przestac się zamartwiać. Czekam teraz niecierpliwie na wizytę za 1,5 tyg. czy wszystko jest dobrze.
|
Kasiuni_a będzie dobrze 
widocznie tak miało się stać 
u nas Felcia też jest niespodzianką (zresztą Łucja również ) i nie zamieniłabym tej niespodzianki na żadną inną 
ja na początku też byłam przerażona ale jak teraz patrzę na dziewczyny to ogromnie się cieszę, że jest między nimi tylko taka różnica wieku
niesamowitą więź mają ze sobą 
Cytat:
Napisane przez Tity
Leoś dzisiaj posprzątał po sobie klocki....jestem w szoku...  Teraz ogląda bajkę, a ja męczę dalej pracę inż...... 
|

Cytat:
Napisane przez iizabelaa
Przepraszam za pytania ale ciekawska jestem 
i tej miesiączki już nie dostałaś czy miałaś jakieś plamienia?
A zabezpieczaliście się?
|
ja też jestem ciekawska 
Izabela czyżbyś znów zaszalała?
|
|
|