Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Znalazłam skuteczny sposób na wypadanie włosów cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-03, 21:20   #295
maszkowa
Raczkowanie

Dot.: Znalazłam skuteczny sposób na wypadanie włosów cz.II

Witam wszystkie ślicznoty i ... tego...no...yyyy...oo! Lenona
Korzystam z kompa sąsiadki więc bez zwłoki (ZWŁOKÓW? ZŁOKUFFF?? )
zaczynamy...

1. Babilania Ty dziś zaczynasz. Napisz potem jak było i czy żyjesz
2. Mastiffek dzięki, bardzo interesującą rzecz zapodałaś. Przjrzę się później szczegółowo ale już od razu widać (sorry muszę to podkreślić) że moje uparte zapodawanie witaminy E lub A plus E miało po raz kolejny potwierdzony sens. To już trzeci argument na wit E. Ja znam dwa inne.
3. Marysiu kwas kaprylowy musisz mieszać (jesli chcesz na skalp) z jakimś nośnikiem. Glutek z siemienia nim nie jest. Bedziesz mieć słaby efekt..Musisz jakis olej dać do glutka.
Zawsze warto dorzucić omega 3 bo wszyscy mamy jej niedobory i to powoduje że protaglandyna D2 niszczy nasze mieszki.
Marysiu nie mam pojęcia co z tym dermorollerem. Ja tylko napisałma o tym co czytałam. I nie mam do tego stosunku bo nie uzywałam tego narzędzia tortur
Jedno jest pewne, loxon jest najgorszym wyjściem.
Pomyśł o wiesiołku ..

4. SUSSE - źle olejujesz włosy. Olejujemy tak, jak się nakłada jedwab na włosy. Muskasz... Tylko w sam skalp wmasowujesz opuszkami palców. NIC NIE MA PRAWA CI spływać. Jak najszybciej olej sezamowy kup do tego jeśli nie umiesz inaczej, odlej sobie dwie łyżki stołowe oleju i tylko tyle wolno Ci zużyć.
Do tego kombinuj szampon z cebulą. Zrób dwie części, jedną odstaw do przegryzienia a drugą już zmywaj.
Melduj czy wszystko już masz i bierzesz.Wit C 500g masz? Nie zapomnij o tym.
Pisz jak się czujesz również psychicznie. Jeśli zatrybi kuracja powinnaś powera mieć i odczuwać duż jasność umysłu. NIE GŁODŹ sie bo lanie Zdrowe świeże gotowane posiłki.

DALENA- obawiam się że Twój problem pęcherzowy ma niestety podłoże psychiczne. Czasem żyjemy w takim napięciu którego nie zauważamy.
Zróbmy taki test.
Codziennie przez 10 dni będziesz robić tak.
Po pierwsze znajdziesz czas na długą kąpiel w wannie.
Zrobisz sobie sól do kąpieli. Przepis podawany był pod koniec 1 części wątku.
Olej dasz krokoszowy. DUŻO. Ta sól ma być mega tłusta. DO soli dasz mleko w proszku dla niempowląt. (ukradnij komuś parę łyżek) i olejek lawendowy. Zdrowo dodaj. Sól przechowujemy w ciemnym naczyniu, chyba że masz łazienkę bez okna. Do wanny dajesz dużo soli. Kilogram jak zrobisz to na 5 dni.
Moczysz się min 40min. Jeśli sól morska nie rozpuści Ci się w wodzie rozpuść ją w gorącej ale nie wrzątku i wtedy wlej do wanny. Chodzi o to żeby Cię w tyłek nie koliły ziarenka.
Oleje i olejki pisałam już dziesiątki razy jakie i jak kupować. Susse zapytaj jeśli czegoś nie będziesz wiedzieć.
Masz KONIECZNIE Zakupić świece zapachowe, moga byc te małe chińskie świeczki. Tanie i efektywne. Zalecam również kominek zapachowy. Wszystko w lawendowym zapachu. Jeśli nie trawisz lawendy może byc geraniowy ale tylko jeśli nie trawisz lawendy.
Do wanny bierzesz lampkę wina. Jedną każdego dnia. Wino kup takie jakie lubisz, najlepiej bez siarczanów.
Trzeciego dnia, jak juz będziesz się moczyć, odwracasz się w wannie zadem do góry i wołasz kontraktowego samca. Żeby Ci wymył plecy. Jak zjedzie łapskami niżej troche to nie wrzeszcz na Boga... I wino przed nim schowaj. Nie musi wszystkiego wiedzieć następnym razem wołasz go znowu za 3 dni. Czyli 3 razy w ciągu tych 10 dni.
Następna sprawa. Potrzebujesz sokowirówki. Codziennie szklana soku rano na pusty żołądek. Sok z buraków, marchwi, pietrucha korzeń i ananas. Można robic na 3 dni, żeby nie codziennie. Zakrop sok paroma kroplami cytryny. Musisz koniecznie zebrać pianę z soku i wyrzucić.
Codziennie (pora dowolna ale najlepiej byłoby w samo południe) Jeśli pracujez to po pracy. Zamykasz sie w pokoju. Zapalasz kominek zapachowy. Siadasz po turecku Oddychasz głęboko. Prostujesz plecy, wciągasz powietrze głęboko przez nos a wypuszczasz baaardzo powoli przez usta. Bardzo powoli aż poczujesz że wielka ośmoornica która przyczepiła Ci się do pleców zlazła z Ciebie. Kładziesz dłonie na barkach i robisz sobie masaż. Co najmniej 20 min.
Teraz spanie... Czy ja już obroniłam się z seksuologi?? żartuje...
ALe na poważnie... Co tam robisz przed zaśnięciem to już problem twego samca kontraktowego.. ale w momencie jak już skończysz go molestować (wstydź się.. taka duża a takie głupoty w głowie...) To kładziesz się na boku powiedzmy prawym. Lewą dłoń podkładasz pod policzek prawy wnętrzem dłoni do policzka. Prawą dłoń kładziesz na lewym policzku (tak jakby facet -już nie ten kontraktowy żeby nie było nudno- wziął twoją twarz w dłonie. I teraz najważniejsze; prawa dłoń na lewym policzku i kciukiem zatykasz sobie lewą dziurke od nosa. i wciągasz powietrze przez usta a wypuszczasz bardzo powoli przez tę jedną dziurkę od nosa. 15 razy tak oddychasz. Zauważ że robisz na odwrót niż "popołudniowe oddychanie".Tylko błagam nie odpisuj że masz za sobą krótką karieę boksera która zakończyło dwukrotne złamnaie nosa i teraz nie możesz oddychać jedną dziurką. Tego już nie zniosę..
Doustnie na te 10 dni.
Odstawiasz zupełnie kawę na te dziesięć dni. W zamian herbatka z guarany.
Odstawiasz sól. Przez te 10 dni wolno Ci zużyć dla siebie ok 3-4 łyżeczek do herbaty. Licz również sól którą dajesz np do gotowania ziemniaków.
Do wszystkiego co tylko możesz dajesz gałkę muszkatołową. 2 opakowania masz zużyć przez te 10 dni.
magnez z B6 - końska dawka. Największa jaką uda Ci się kupić.
Jedno wapno co drugi dzień.
Codziennie pęczek pietruszki.
Codziennie łyżkę oleju krokoszowego do buzi.
Codziennie przed snem szklanka wody z cytryną. (cytryna to taki zółty okrągły owoc a nie zaprawka w żółtej butelce.)
Tran
Czekolada gorzka aż do porzygania. Ile dasz radę. Oczywiście czekolada pow 70%.

WYDRUKUJ tę stronę. Załóż zeszyt i wszytsko zapisuj. Swoje reakcje, ile razy byłaś w toalecie każdego dnia, postaraj się wyeliminowac stresujące sytuacje na te 10 dni. Jesli wkurza Cię sąsiadka omijaj ją na razie. Samiec kontraktowy marudzi? porozmawiaj z nim i poproś żeby przez 10 dni postarał się z Tobą współpracować i ułatwiać Ci życie. Nie denerwuj się. Po kilku dniach nabierzesz wprawy.
Znajdź w sobie spokój i chęć do celebrowania odpoczynku i relaksu.
Zabierz sie do tego na poważnie. Bo nowe lepsze życie to nowa lepsza jakość czyli bardzo poważna sprawa... Jesteś piękna, jesteś atrakcyjna i jesteś sexi. Poczuj to laseczko.
Pierwszą powinnością kobiety wobec Boga i ludzi jest dbanie o siebie.
Naucz się tak myśłeć.
I nie myśl że to nic warte... też tak myślałam gdy byłam jeszcze histerycznie uzależnioną palaczką... techniki relaksacyjne podstępnie przenoszą nas na inny poziom odczuwania i percepcji.,
Czekamy na meldunki z frontu laska.
Najlepiej takie- 'leci z siła wodospadu.." -

Aishinette - co u Ciebie?

GOSIAKOL - każdy przepis zapkrapiany alkoholem biorę w coemno choć z przegrzebkami u nas.... cieniutko.
I patrzecie na to... ona narzeka że jej źle... przegrzebki w winie.. może jeszcze kawior z bieługi?

Antuanetta - po myciu sama odżywką wypadły Ci setki??? Tak nagle podczas mycia Ci wychodziły??
Myłaś odżywką już używaną czy nową kupiłaś?
Coś jest bardzo nie tak jeśli to prawda.

TO LUBIĘ !https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=796704

Edytowane przez maszkowa
Czas edycji: 2013-03-03 o 21:55
maszkowa jest offline Zgłoś do moderatora