Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-03, 21:20   #3216
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez balbinka 020 Pokaż wiadomość
Co do cery po narkozie to fakt jest diwnie tłusta.Z natury mam cerę mieszaną ale po narkozie to normalnie sam tłuszcz i to samo tyczy się włosów zrobiły się dziwne...myję codziennie a wciąż przetłuszczone ale mam nadzieję,że wszystko wróci do normy.
Ja u siebie tego przetłuszczania nie zauważyłam, a przydałoby się, bo cerę mam jak sucharek

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
dziewczyny po obiedzie nie wytrzymałam i ścągłam stanik i to co zobaczyłam to szok normalne tak jak wam wcześniej pisałam że są małe bo to tak wyglądało w staniku ale po ściągnięci to o matko są ogromne
Jusi - to masz u siebie takie odczucia jak ja u siebie - w staniku - ok, fajne maluchy, po odpięciu stanisława - OMG co za balony

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Ale ja nie chcę dać temu spokoju, bo mnie interesuje
To jutro poroztrząsamy, co?
Bo dziś padam na twarz, zaliczyłam z Tż-tem dwa 2,5 godzinne spacery z młodym i nogi mi wchodzą w ... i oczy się zamykają same

Wrzucam zaraz do albumu moje 12-dniówki uwolnione na moment z pancernika

Edytowane przez Kulkaaga
Czas edycji: 2013-03-03 o 21:25
Kulkaaga jest offline Zgłoś do moderatora