2013-03-03, 20:22
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czy to wtrącanie się jest potrzebne? Sprawa pewnej Oli :)
Cytat:
Napisane przez Darnelle
Ja nikogo nie rozpytuje skąd to wzięłaś ja piernicze... 
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------
Wytłumacze Ci jeszcze raz bo masz jakieś problemy z rozumowaniem ,zostali przyłapani ja sprawę olałam ale kolega był niedyskretny i teraz przez to chcą jej rozwalić związek a ja chcę odwieść tą osobę od tego pomysłu, zapytałam was co sądzicie ale walicie tu takie bajki, że szkoda czytać 
|
Może odnieś się do całości? 
Wybacz, napisałaś pierwszy post tak nieskładnie i tak niejednoznacznie (pani na D, wiecie co mam na myśli). Nie napisałaś , że chodzi o seks skąd mamy to wiedzieć? Więc chyba ktoś ma problemy z pisaniem , bo ja rozumuję stosownie do tego, jak przedstawiłaś się sytuację.
Super, przyłapani (na wiecie czym - cokolwiek to jest!), no to ich wybór chyba ich nie zmuszał? Czy to Twoja sprawa, że ktoś powie jej chłopakowi? CO cię to obchodzi? To wybór tej osoby, nie Twój. Zmusisz go, żeby nie mówił? Przeciez jej nie lubiłaś, po co chcesz ja chronić? To dziecko, co pić nie umie?
Tak ją opisujesz a teraz się boisz o jej związek .... i tak pewnie uważasz, że 15 latka nie może stworzyć poważnego związku, więc.. ?
Edytowane przez paolyn
Czas edycji: 2013-03-03 o 20:25
|
|
|