2013-03-04, 13:09
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz
Heja,
Co WAs nadrobie, to nastepna strona zaległości i tak bez końca...Ja po wizycie... KTG w normie- wykres pokazał 1 skurcz. W nocy 3 razy mnie bolał brzuch okresowo,ale przeszło, po KTg lekarka mnie zbadała i o mamusiu...Myslałam, ze mi zaraz dziecko wyjmie tymi paluchami, ze 3 razy to krzykneam az tak bolało, a grzebałą tam i grzebała i oczywiscie znów krwawie...;/ Rozwarcie dalej na luzny palec... Juz jak leżałam na KTG to delikatnie brzuch mnie bolała jak na okres,a po badaniu to juz tak mocno i boli nadal. Potem poszłam na USG, mały wazy 3 kg.... Ciekawe, czy to róznica w maszynach, czy przez 2 tygodnie nic nie urósł?? ilośc wód płodowych zmniejszona, ale lekarze mowili, ze to przed porodem sie zdarza no i w srode znow do szpitala i chyba zostane juz. Lekarka mówi, ze już niedługo, juz niebawem...Ale tak samo mówiła i 2 tygodnie temu;p Takzę takie do wieści, martwi mnie stojaca waga małęgo i ten ból okresowy- cały czas...Ale po takim badaniu to ma prawo pewnie bolec...
Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco
Dziewczyny nie rodzę, ale spotkało mnie coś strasznego i raczej prędko się na forum nie pojawię. Wczoraj wieczór nagle zmarł mój tato. Leczył się na serce, ale ostatnio dobrze się czuł. Jeszcze popołudniu jedliśmy z nim obiad, a wieczorem umarł.
Tragedia!!!!
Jak urodzę to Was napewno poinformuje, tymczasem znikam z forum.
|
3maj się kochana!!
Cytat:
Napisane przez pani22ka
:
dzis go pan doktor zwazyl na innym sprzecie i maly jeszcze zmalal  troche jestem zalamana... od czwartku "spadl" o pol kg... ciekawe ile jutro bedzie na szpitalnym sprzecie...
|
U mnie od 2 tyg. taki sam...moze to róznica sprzetów, ale nasze pociechy już nie rosnął tak szybko...?
Co do krostek na wargach to chyba ym skonsultowała- chociaz telefonicznie dla spokoju.
Nic to ide leżec, moze ból przejdzie, wypozyczylam sobie 3 nowe ksiazki to sie czyms zajmę
A do cc to podobno dobrze, zeby było chociaz troche rozwarcie, to wtedy szybciej i ładniej sie macica oczyszcza.
Edytowane przez klementyna1
Czas edycji: 2013-03-04 o 13:15
|
|
|