Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-04, 13:12   #3257
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
scheherezade ja mam raczej porcelanę (matko też jestem ogarnięta co, nawet nie wiem co mam ) zamki nie są przeźroczyste, pamiętam jak mi orto pokazywała różne aparaty, to ja właśnie chciałam te przeźroczyste, a ona,ze są za słabe i muszę mieć te mleczne, bo niby twardsze są...generalnie teraz bym się bardziej przyłożyła do szukania informacji nie tylko na temat samego lekarza,ale też aparatów.
ty trafiłaś dobrze i super a ja już prawie 3 lata chodzę i końca nie widać :/
Kurcze mi nigdy zamek sie nie zepsuł i nic nie słyszałam zeby były słabszego gatunku
Moje zamki były dość małe ale nie tak malutkie jakie są te metalowe.
Nie chce cię tutaj podburzac ale na konsultacji przed założeniem aparatu Orto mi powiedział ze każde leczenie aparatem stałym dłuższe niż 1-1,5 roku to albo niewiedza lekarza albo wyciąganie pieniędzy.
U mnie przy strasznie krzywej wyjsciowce i wąskiej szczecew stosunku do dużych zębów od razu było powiedziane ze zakładamy na rok a jeżeli cos sie przedłuży o wizytę,dwie to ja za nie nie płace i tak tez było

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora