Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-04, 16:56   #460
Lavia15
Wtajemniczenie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Lavia15 i Carolajn a gdzie kupiłyście te płyty? Dostępne są tylko przez internet? I czy jest płyta, na której jest skalpel I i II?
wiesz co ja nie zamawiałam bezpośrednio od Ewki tylko przez Allegro tzn mój Tż sprezentował mi tą druga płytke, ale wiem że przez All własnie zamawiał

Skalpel I jest na pierwszej płytce , a Skalpel II i Szok Trening na najnowszej płytce Ewy ale wiem że na you tubie też są gdzieś chyba te treningi.... więc tam ewentualnie jeszcze poszukaj

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Wiem że są mega Skoro mówisz że dostałaś jeszcze jasne to ja może dostanę jeszcze parę ciemnych Chyba pójdę obczaić Jestem w nich tak zakochana że z chęcią bym przygarnęła jeszcze jedną parę
zazdroszczę Wam u mnie w Lidlu już ich dawno nie ma tzn są ale same większe rozmiary pozostawały. Chyba że bym się przeszła do tego drugiego Lidla....

Moja matula kupiła sobie wczoraj takie ciemne i świetne są już dziś w nich do pracy wyskoczyła nawet :P

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Ja bardzo lubię pierogi właśnie z tym farszem. A przepis na kotleciki ciekawy. Na pewno wypróbuję

Ja płyt nie mam, ale na YouTube są filmiki. Znalazłam skalpel, turbo, killer, trening z gwiazdami i szok treningi. I nie wiem który wybrać

Nie ma za co
jeśli jesteś poczatkujaca to zacznij od Skalpela a jak jesteś już wdrożona w ćwiczenia i jesteś w dobrej kondycji fizycznej to Szok Trening i Killer beda dla Ciebie
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora