Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przystojny facet i ja... ta nie zasługująca na niego..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-04, 16:10   #2
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Przystojny facet i ja... ta nie zasługująca na niego..

Cytat:
Napisane przez agiantkaa Pokaż wiadomość
Cześć kobietki. Opowiem Wam swoją historię.
Jestem młodą dziewczyną, żyję w związku pod przymusem. Męczę się i dusze.

Był bodajże sierpień.. tak. Pewien przystojny chłopak ''zaczepił" mnie na nk komentarzem z komplementem. Pisaliśmy trochę.. Nie grzeszył mądrością ani nie był za bardzo miły. Szukał dziewczyny, więc stwierdziłam, że skoro moja przyjaciółka nie ma chłopaka, a on dziewczyny to trzeba ich umówić. Podałam im swoje numery. Pisali długo, rozmawiali, a potem on przyjechał po nią i zabrał na imprezę. Świetnie się bawili. Tylko z małym minusem.. zapytał czy nie poszłaby z nim do samochodu. Wtedy z nim zerwała.

On w połowie lub pod koniec lutego napisał ''cześć'' na nk talk. Przesadził, ale mi nic nie zawinił. Miałam go nadal w znajomych... i czasami pisaliśmy w stylu; hej, co tam? - Cześć, nic (moja odp.). I to głupie słówko zmieniło całe moje życie. Prosił i błagał abym podała mu swój numer. Zwlekałam go chyba z 5 dni. W końcu chciałam być miła i napisałam; Dzień dobry! I teraz jestem tak szczęśliwa.. Zakochana. To cudowny facet. Zawsze mogę na nim polegać, on jest bardzo wrażliwy, szczery i czuły, a jaki przystojny Mamy te same charaktery.. Dosłownie jakbym znalazła swoją drugą połówkę. Wczoraj gdy babcia dostała 4 razy padaczki i dzwoniłam po karetkę to tylko do niego mogłam zadzwonić. Mój nie odbierał, a wszystkie przyjaciółki standardowo zajęte. To on mnie pocieszał, mówił do mnie Skarbie.. i on zawsze martwi się o mnie. Nie pozwala mi odejść, akceptuje wszystkie moje wady i wręcz je kocha, mimo tego, iż mówi, że jestem jego ideałem.

Powiedziałam mu też... żeby nie robił sobie nadziei. Trudno... spóźnia mi się miesiączka 2 tyg i w środę robię test. Zastanowił się chwilę i odpowiedział, że... miłość nie wybiera sobie chwili, a on nie zmarnuje takiej szansy na szczęście. Jeśli tylko będę chciała.. on się mną zajmie. Jestem już jego i nigdy, nikomu w życiu mnie nie odda. Nie wiem jak on to zrozumiał, ale facet mnie chcę.. Dziwne. Nie wiem gdzie on się uchował te 23 lata. I jest zupełnie inny.. cholera, a tego z moją przyjaciółką strasznie żałuję. Mówi, że to jego najgorszy błąd życiowy był.. ale czasu nie cofnie. Jest po prostu za☠☠☠isty.. nie spotkałam jeszcze kogoś takiego. Razem się dopełniamy.. teraz? Bardzo mądry i dobry chłopak. Odwrotność dawnego życia. Myślę, że chodzi raczej o to, że on tak do każdego ''obcego''. Sprawdzałam go 3 razy. Powiedziałam, że seks mnie nie interesuję.. Odpowiedział, że jego też nie i żebym się nie bała, bo najprędzej do łóżka pójdziemy za rok, dwa.. Moja znajoma próbowała go podrywać - powiedział; jestem zajęty, pa. I nawet nie chciał kontynuować dalszej rozmowy. Tylko jak to możliwe, że człowiek już tyle jest do mojej dyspozycji - przez telefon oczywiście 24/24 i jeszcze nie wpadł nawet z głupim tekstem??? Nie wiem co o tym myśleć.. ale słyszałam już, że on jest taki.. od jego byłych. Taki dobry, miły i kochany. Dostał na początku jedną szansę - której nie zmarnował do tej pory i obiecał, że nigdy nie zmarnuje.

Cała moja historia, a teraz najważniejsze. Gdy mnie widział.. i gdy widział zdjęcia.. ważyłam 20 kg mniej. Chciałabym spróbować z nim.. zmienić swe życie, ale jak??? Spotykamy się na wiosnę. Nie będę go oszukiwać... albo wezmę się za siebie, potrenuje, wprowadzę dietę i będę ładnie i zdrowo chudnąć albo ... zmienię numer, adres... Może to jedyna moja szansa na szczęście??? Jestem za brzydka dla niego ... pomóżcie dziewczyny wybrać.. pomóżcie, bo wariuje Pozdrawiam...
Cytuję dla potomności - normalną czcionką i z podzieleniem tekstu dla łatwiejszego ogarnięcia całości.

Nie odpowiem Ci, autorko wątku, bo ciężko w ogóle zrozumieć ten strumień myśli, jaki tu umieściłaś. Nie wiadomo o co chodzi, z kim i dlaczego.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2013-03-04 o 16:33
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując