2013-03-04, 22:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Napisane przez zooska
A bo ja potrzebuję czegoś własnie typu cały fitness, jestem przyzwyczajona do tego, a te filmiki już znam, wiem co i jak, te 10 minutówki mnie drażnią tylko, ja na fitness chodziłam od ponad 3 lat, więc wiesz...przyzwyczaiłam się. A chciałam Tiff na boczki zrobić, ale wyświetliło mi się, że muszę być zalogowana  Bo treści niedozwolone  A ja konta na google nie mam.
|
Każdy ma inne oczekiwania a próbowałaś ćwiczyć z Jillian Michaels? ja z nią zamierzam poćwiczyć w najbliższym czasie na razie obczajam filmiki i już się pocę ale jak nie spróbuję to się nie przekonam :P ona to dopiero ma pałer jak mordę rozedrze to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać 
A co do tego logowania to fakt, pojawia się aczkolwiek nie zawsze 
Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka
Wiesz co? Komu nie powiem ze chodze do pracy w tym stanie to łapie sie za głowe, sasiedzi mysla ze jestem jakas pracoholiczkaaaa 
Matka była wsciekła a wszyscy znajomi tylko krecili nosem 
Sama teraz z tej perspetywy jestem zdumiona
Ogolnie w normalnych przypadkach ok 8 tygodni umnie minely 4, no i plus rehabilitacja tez napewno nie mało 
|
No to rzeczywiście krejzi gerl z Ciebie a nie przemęczasz się zbytnio? 
Aha, no to jeszcze troszkę... ale dobrze, że wszystko jest na dobrej drodze 
Cytat:
Napisane przez paulinka_47
Zdradzę: 57 kg przy 164cm wzrostu 
Jestem bardzo zadowolona z siebie, a teraz dopiero dołaczyłam ćwiczenia i po tym jak waga spadła zaczynam dopiero ćwiczyć nad sylwetką, ale lepiej poźno niż wcale. 
A zaczynałam z wagi 65-64kg, ciągle się wahała, teraz w sumie też się waha, ale oscyluje wokól 57 
|
No to super jeszcze raz gratuluję 
Uuuufff, nadrobiłam 
No to teraz zamelduję swoje dzisiejsze ćwiczenia   
-65 min rowerku (25,6 km)
-Booty Shaking Waist Workout (Tiffany na boczki)
-Boxer Babe (Tiffany-trening cardio) 8,5 min
-Ballerina Beauty (Tiffany- balet dla początkujących)- też nie dałam rady całego... 7,5 min 
-150 brzuszków
-150 pajacyków
-350 podskoków na skakance 
-40 wymachów bioder
-20 unoszeń każdej nogi stojąc
-20 unoszeń każdej nogi klęcząc
-30 unoszeń każdej nogi leżąc na boku
-100 wspięć na palce
Jestem z siebie dumna
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|