Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-05, 08:19   #4953
salviae
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cześć dziewczyny, wracam maż kupił mi podstawkę pod laptopa i już mogę pisać bez wyciągania się z pozycji leżącej Ale czytałam was cały czas i jestem na bieżąco
Aas trzymam kciuki bardzo za Ciebie, żeby dziewczynki wytrzymały jeszcze kilka tygodni, strasznie Ci zazdroszczę tych bliźniaczek
Diabli powodzenia dzisiaj
Co do marudzenia, ja też byłam dwa razy w szpitalu, muszę leżeć noo troszeczkę się mogę poruszać, a bardziej niż tym przejmuje się rozstępami i wagą w niecałe 1,5 miesiąca przytyłam 4 kg przez to gnicie, trzeba przestać żreć bo jednak wygląd ważniejszy niż lody i czekolada a najbardziej żal mi mojego psa który chodził codziennie na godzinne spacery, a teraz tylko w weekend z TZtem
Widziałam, że pisałyście o sukniach ślubnych ,ja swoją w tamtym tygodniu sprzedałam na all po 2 latach , jakiś facet hurtowo skupuje używane tanie suknie i nareszcie się udało bo już nie mogłam na nią patrzeć

No i tak da się pisać
I Like Me So Much Better WhenYou Are Naked... Ouooo
Kubuś
salviae jest offline Zgłoś do moderatora