2013-03-05, 10:20
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013
Witam w nowej części i odpisuje najpierw do tej ze starej 
Cytat:
Napisane przez maarchewka
ja kupiłam L i jest ok..Lekko opina brzuch, dobra jest w cycach. W M-ke na pewno bym się nie wcisnęła.. Przed ciaza miałam rozmiar 38. Wzrost 168 cm. Teraz kupuje 40. W cycach E80.
Też kupilam filolet 
Bedziemy wszystkie w identycznych koszulach biegały:p
|
To chyba kupię tak czy siak M, bo wolę mieć więcej luzu 
ja przed ciążą miałam rozmiar 36, wzrost 163, a w cyckach to hmmm mniej więcej 70C Fiolet nasz znak rozpoznawczy , ja mam taki nowy śliczny szlafroczek kolor nie wiem jaki, najbliżej mu do jasnego pudrowo fioletowo spalonego bo nie mogę go inaczej określić, są jeszcze na nim białe duże kropy więc niebieski nijak by nie pasował tym bardziej do dziewczynki 
[QUOT=Mysia mysz;39591876]przed ciążą S, chcoiaż czasem M, teraz mam wbiuście ok 92, brzuchol 98 i jets ok piżamka, S bym się bała ze względu na biust i brzuch[/QUOTE]
w biuście też mam 92, a w brzuchu 93 więc utwierdziłaś mnie, żeby kupić M dzięki 
Jenny - chyba nie chciałabym żeby nikt mi cykał fotki podczas porodu (za wyjątkiem męża) ale poryczałam się na tych filmikach ale jestem wrażliwa beksa bo co oglądam następny to nie mogę przestać płakać...... i w dodatku zmył mi się cały make up
|