Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-05, 14:18   #553
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII

Hej

Ja juz w domu po kolokwium i zajeciach, wlasnie jem obiad

BUAHOT
bardzo ladnie Ci wyszlo i chlodno popielato dosci nie wiem gdzie Ty masz nieład na głowie Ja to dopiero mam jak wstaję.

BUNNY
Ja Ci sie wcale nie dziwię ze cieszysz sie na szafkę bo ja tez bym sie cieszyła, nic w tym dziwnego

A z imprezami ja bym chyba nie dała rady tak szaleć nie te lata ale rzeczywiscie ostatnio cos się we mnie imprezowy duch obudzil. za kilka dni mam impreze ze znajomymi w miescie, kilka osób

Co do wlosow-robilam teraz Revlonem.
Poziomy 5,6 i 8.
Doczepów mam mało ale efekt jest.
Jak mi sie bedzie dobrze nosilo to za miesiac doczepie sobie jeszcze kilka pasm. Chcialam ściąc wlosy ale moja fryzjerka powiedziala ze nie bedzie mi dobrze bo mam buzie kwadratowa. Ze ona woli najpierw mi przedluzyc a potem jak zechcę obetniemy.
Ten kolor sie oczywiscie wymywa ale juz nie jest spłowiały.
Moze za miesiac uda sie zrobic juz touchem welli. A zapisalam sie na Wielki Czwartek, takze w sumie niedlugo Ten czas tak leci ze masakra.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
dobra to już mam pierwszy kryzys

w ogóle mi się nie podoba ta fryzura, mogłam zrobić krótszą, aby był większy kontrast w długości włosów między przodem a tyłem, no ale ok poczekam chociaż z tydzień, pofarbuję i wtedy zobaczę
Ja sie powtorze - jest slicznie
Sama tak chcialam

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Rimmel Apocalips sa ok, ale dla mnie za mało trwale.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora