2007-03-20, 11:33
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać?
Cytat:
Napisane przez jukol
Hej kochane czy moge do Was dolaczyc 
Juz niedlugo nasza 1 rocznica ale ten czas leci ...
a co do odchodzania sie ... tez musze po slubie przytylam 5 kg a tz chyba z 20 
|
Jasne, że możesz i nawet nie pytaj Mój mąż odkąd zjechał do Polski po slubie tez przytył ok 20 kg i teraz waży dosłownie "meter"
Cytat:
Napisane przez *misia*
Kindziu bo w tym linku który podałaś http://cf.fundi.pl/ptfbank/kredyt_mieszkaniowy.html jest właśnie bank santander, wiesz nie wiem czy gdy nie masz umowy to nie dałoby się tego załatwić, jeśli ludzie u których pracujesz poręczyli by za Ciebie tzn gdy z banku ktoś zadzwoni powiedzieli by że u nich pracujesz to moe i by się bez umowy obeszło, bo u nich właśnie przy tej procedurze uproszczonej nie trzeba mieć zaświadczeń z pracy. A kredyt z dofinansowaniem to jest super sprawa, tylko trzeba sporo warunków spełniać, np nie być włascicielem nieruchomosci, a ja jestem juz właścicielką połoy mieszkania ktore będę kupować. I co ważne chyba jeszcze nie wszystkie banki udzielają kredytu z dofinansowaniem.
Kurcze ja też sie pomału co raz bardziej nie mieszczę w spodnie, a jak usiądę to mój brzuszek wygląda hmmm niekorzystnie  Ale ciężko mi sie zabrac za ćwiczenia czy dietę 
|
Własnie ja też jestem już właścicielką mieszkania, które dostałam w darowiźnie od dziadków i też mnie to nie chyci misia a powiedz mi czy ten bank jest wiarygodny? Ja pierwszy raz o nim słyszę więc jakoś, mimo tych dogodnych warunków, nie mam przekonania.
[Augustyn z Hippony]
|
|
|