Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Postrzeganie nieatrakcyjnych mężczyzn przez kobiety.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-05, 22:24   #2
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Dot.: Postrzeganie nieatrakcyjnych mężczyzn przez kobiety.

Cytat:
Napisane przez Rick Pokaż wiadomość
Jaki jest Wasz stosunek do mężczyzn do których nie odczuwacie żadnego pociągu? Czy mimo wszystko nie znając charakteru danej osoby dajecie danej osobie szansę na poznanie się czy raczej unikacie kontaktu z taką osobą ponieważ nie ma więcej do zaoferowania w sferze uczuciowej?

Co sądzicie o kobietach i mężczyznach, którzy wulgarnie komentują wygląd drugiej osoby i bardzo złośliwie na jej temat się wypowiadają nie kończąc na zwykłym stwierdzeniu - "nie podoba mi się"?
Hmm uważam, że jeśli nie ma żadnego pociągu i nie odczuwam nic do danej osoby, to na pewno nie będzie z tego czegoś większego. Ot zwykłe koleżeństwo, coś w ten deseń. Na pewno nie romans, na pewno nie związek.

Poza tym temat wątku jest trochę inny niż zapytanie w nim Atrakcyjność, piękność to pojęcia względne. Są różne gusta przecież. Ja lubię wysokich, naprawdę wysokich chuderlaków, najlepiej z żydowskimi nosami albo mówiąc wprost z krzywymi nosami. Dla kogoś to będzie fuj! No, ale mi się tacy faceci wizualnie podobają. A więc logiczne, że każdy inaczej pojmuje atrakcyjność.

Co do komentowania niesmacznie czyjegoś wyglądu, to dla mnie czyste buractwo
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując