2013-03-05, 23:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz
Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie
Rany ależ wymyślają, może kup ciastko, wyślij TŻ na wywiadówkę, a sama się pakuj - jutro 6 ! 
|
eee, tż jutro jedzie po auto i wieczorem będzie . tak więc ..... nic z tego .
nawet odpuściłabym sobie te zebranie ale potem nie ma jak sie dowiedzieć co było ... ,a babka konkretne instrukcje wydaje ....
Cytat:
Napisane przez strippi
Zapomniałam napisać, że między mną a mężem powstała kolejna więź  cudowny jest, muszę pochwalić że w nocy wstaje i zmienia pampersa i przynosi mi Michałka do łóżka bym nie musiała wstawać do karmienia.
W dzień też zmienia pampersa, a jak mam odciągnięte mleko to karmi 
Gotuje mi obiadki, pomaga w sprzątaniu. Dziś wykąpał Julkę i położył spać jak w tym czasie karmiłam Michałka. Cały czas się tulimy i całujemy  
No musiałam pochwalić
A zapomniałam wam napisać, że doszło mi zapalenie pęcherza, ale szybko posmarowałam clotrizolumem, wzięłam wit c i jadłam żurawinę i po 3 kuracjach już przeszło 
Jutro powtórzę i mam nadzieję że nie wróci cholerstwo.
|
dla męża ! super ,że Wam się tak układa !
no nie fajnie z tym pęcherzem-oby minęło ...
Cytat:
Napisane przez pani22ka
Czytam was, ale pisać sie wstydzę, bo kiepsko współpracuję z moim komorkiem  )
Póki co nie rodzę. Jesteśmy po pruciu, po teście oksy.. Zobaczymy co dalej... Wyszło nagle malowodzie, więc zostajemy w szpitalu.. Ściskam wszystkie, ciepło myślę i podczytuje 
|
, czekamy na Torreska !
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
dzis jakos malo aktywna bylam na Forum ..
|
.... zrehabilituj sie kawałem ... 
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------
Cytat:
Napisane przez Dragusia88
ja już przepakowana, umyta, wygibasy przed lusterkiem były więc w pełni gotowa jutro przed 8 stawiam się na IP i zobaczymy co mi tam ciekawego powiedzą.
jak mnie zatrzymają to będę podczytywać ale wiadomo telefon to nie komputer.więc na cytaty nie liczcie 
trzymajcie kciuki.
tak w ogóle jutro ma urodziny moja kuzynka i liczy że dostanie prezent w postaci Florka  ciekawe czy Florek ma takie plany.
dobranoc.
|
za Florka aby wreszcie wyszedł !!!
|